Mi adtuk a forduló játékosát!

2023-12-19 09:12:05
Kisvárda FC

Négy futballistánk a zárkör legjobbnak vélt csapataiban – ketten is dupláztak.

A Nemzeti Sportnál négy, a csakfoci.hu portálon két játékosunk lett tagja a 17. játéknapon a forduló válogatottjának. Ketten dupláztak, hiszen Mario Ilievszki és Boban Nikolov mindkét fórumon ott vannak a legjobbak között, rajtuk kívül az NS-nél Széles Imre Antal és Jaroslav Navrátil is csapattag lett.

A hab a tortán, hogy a két gólunkat szerző, mellette gólpasszt is jegyző Ilievszki a szaklapnál a forduló játékosa címet us kiérdemelte az alábbi indoklással: „A teljesítménye önmagáért beszél: két glt szerzett és egy gólpasszt adott az Újpest FC elleni bajnokin (4–0), Jaroslav Navrátilt szolgálta ki. A kisvárdaiak 21 éves macedón csatára kulcsszerepet játszott csapata győzelmében, immár háromgólos az idényben.”

A 17. forduló válogatottja a Nemzeti Sportnál:

A csakfoci.hu válogatottja – 17. forduló:

A szakportál szövegesen így értékelte játékosaink beválogatását.

Boban Nikolov: „Kiosztott egy gólpasszt fejjel Ilievszkinek, a második félidőben pedig rúgott egy hatalmas gólt 18 méterről, amivel beállította a 4–0-s végeredményt.”

Mario Ilievszki: „A meccs embere volt az Újpest ellen. Két góljával (és egy gólpasszával – tesszük mi hozzá) elévülhetetlen érdemei voltak abban, hogy csapat győzelemmel zárta az évet.”


A borítófotón: Ahol csak lehetett, bekerültek a forduló válogatottjába – Boban Nikolov (balra) és a Nemzeti Sportnál a játéknap legjobbjának választott Mario Ilievszki

Fotó: Móricz Csaba


next match
Vasas FC
Kisvárda Master Good
Budapest,Illovszky Rudolf Stadion
2024-07-28 19:00
MerkantilBank Liga, 1. forduló
day
hour
minute
second
still to go before the start
Latest match
Paksi FC
2-1
1-0
Kisvárda Master Good
Paks, Paksi FC Stadion
2024-05-18 17:45
OTP Bank Liga, 33. forduló