Menekülés a középmezőnyből

2021-12-10 09:56:18
VLA

A Várda LA U14-es csapata idei utolsó bajnoki mérkőzésén lép pályára. BEHARANGOZÓ

A számára szeptember 4-én kezdődő szezon végére tesz pontot a Várda LA U14-es csapata, amely szombaton a Vasas Kubala Akadémia vendége lesz. Hétközben a Ferencváros ellen hazai pályán szenvedett 3–0-s vereséget csapatunk, amely így nem tudott felzárkózni a második helyre, de hétvégi győzelme esetén előbbre léphet a jelenlegi hatodik pozícióból. Ezt a reményt éltetheti, hogy a bajnokság első körében hazai pályán 2–0-ra sikerült legyőzni a Vasast, igaz, a Fradi elleni szerdai meccsnek is úgy vágtak neki, hogy az idegenbeli „odavágón” nyert a kisvárdai csapat 3–1-re...

Az U14-es bajnokság mezőnyéből kiemelkedik a Bp. Honvéd-MFA, amely már most 19 pontot (!) ver a másodikra, alatta viszont nagy a tülekedés: a második és a kilencedik között három, azon belül a második és a hetedik között mindössze egy pont a különbség. Ebben a sűrű mezőnyben foglal helyet a Várda LA és szombati házigazdája.


MLSZ ORSZÁGOS U14 KIEMELT CSOPORT, 14. FORDULÓ

Szombat, 13.00: Vasas Kubala Akadémia (7.)–Várda LA (6.)

Oláh Levente, a Várda LA edzője: – Az utolsó bajnoki mérkőzésünk következik szombaton, jó csapat ellen, idegenben. A Vasasnak ugyanannyi pontja van, mint nekünk, ezért szoros, kiélezett meccsre van kilátás. Vannak gondjaink, de ennek ellenére szeretnénk szépen búcsúzni az idei évtől.


A borítófotón: A Fradi elleni vereség után idegenben javítanának a piros mezes kisvárdaiak


Latest match
Paksi FC
2-1
1-0
Kisvárda Master Good
Paks, Paksi FC Stadion
2024-05-18 17:45
OTP Bank Liga, 33. forduló