Méltó befejezése az őszi szezonnak

2019-11-22 19:42:19
VLA

Utánpótláshíradó: Győzelmekkel búcsúzott a 2019-es esztendőt két felső korosztályos csapatunk.

Egyértelmű jelét adta a péntek este hazai pályán szereplő U19-es és U17-es csapatunk, hogy szépen búcsúzna a bajnokság első szakaszától. Az egyidőben játszott meccseken sokáig párhuzamosan haladtak csapataink a gólszerzéssel, az első félidőt végül a nagyobbak nyerték meg e tekintetben.

A Mezőkövesd elleni meccsek végül sima győzelmeket hoztak, az U19-esek nyolc, az U17-esek öt gólt szereztek. Gólt csak a nagyobbak kaptak, de ők is csak 8–0-s vezetésnél. A III. osztály Északkeleti csoportjában a kisebbek biztos, hogy az élen zárják az őszi szezont, az U19-esek pedig a második helyen fordulhatnak a tavaszi folytatásra.


MLSZ U19 III. OSZTÁLY ÉSZAKKELET, 13. FORDULÓ

Várda LA–Mezőkövesd Zsóry FC 8–1 (4–0)

VLA: Kerekes D. (Juhász B.) – Czene Z., Révész Bálint, Avetiszjan, Medve (Gritsu), Severnyov, Shokun (Molnár Marcell), Riznicsenko, Ivancho, Lusánszki, Ötvös Sz. (Tóth M.). Edző: Korolovszky György

Gól: Ivancho 2, Shokun, Ötvös Sz., Gritsu, Riznicsenko, Tóth M., Severnyov

Korolovszky György: – A vártnál jobb teljesítményt nyújtottunk, egyáltalán nem túlzó a különbsége a győzelmünknek. Helyenként hibátlan, nagyon jó játékperiódusokat láthattunk, és örülök neki, hogy ilyen lett az őszi szezon végkifejlete.


MLSZ U17 III. OSZTÁLY ÉSZAKKELET, 13. FORDULÓ

Várda LA–Mezőkövesd Zsóry FC 5–0 (3–0)

VLA: Végső – Nyéki K. (Scsoka), Bíró R., Vass B., Khudan (Ari A.) – Remenyiczki (Cservenyák), Martynuzzi (Szabó Á.), Nahirnij – Jene (Pataki I.), Bokor, Honchar. Edző: Kovács János

Gól: Honchar 2, Martynuzzi, Bokor, Nyéki K.

Kovács János: – Eredményesen zártuk az őszi szezonunkat, amiért keményen dolgoztunk az elmúlt hónapokban. A szezon végére játékban sok mindent viszontláttam azokból, amit gyakoroltunk, de vannak még hiányosságaink, amiket a tavaszi nagy feladatok előtt orvosolnunk kell.


next match
Vasas FC
Kisvárda Master Good
Budapest,Illovszky Rudolf Stadion
2024-07-28 19:00
MerkantilBank Liga, 1. forduló
day
hour
minute
second
still to go before the start
Latest match
Paksi FC
2-1
1-0
Kisvárda Master Good
Paks, Paksi FC Stadion
2024-05-18 17:45
OTP Bank Liga, 33. forduló