Megyünk is Debrecenbe, jön is a Debrecen

2021-10-08 10:31:44
VLA

A szombaton pályára lépő öt utánpótlás-csapatunk közül kettő szerepel hazai környezetben – BEHARANGOZÓ.

Az országos rendszerű bajnokságokban szereplő hét Várda LA-csapat közül öt lép a pályára szombaton, egyedül az U19 pihen, az U17 pedig már pénteken megküzd a bajnoki pontokért Balmazújvárosban.

A szombaton szereplő csapataink közül kettő is a DVSC ellen veszi fel a harcot: az U16 Debrecenbe látogat, az U14 pedig fogadja a Lokit. Mindkét párosításban kiegyensúlyozott mérkőzésre van kilátás. Hasonló lesz a helyzet az U15-ösök Diósgyőr elleni összecsapásán, míg a két, egyaránt Salgótarjánban szereplő kis korosztályos csapatunktól elvárható a győzelem.


MLSZ ORSZÁGOS U16 KIEMELT CSOPORT, 7. FORDULÓ

Szombat, 11.00: DVSC (10.)–Várda LA (7.)

Szabó Balázs, a VLA edzője: – Nehéz mérkőzésre számítok, mert attól jobb csapat a Debrecen, ahol most áll a tabellán. Tavaly harmadik helyen végzett, szervezett és jó csapat, tapasztalt edzővel. Nem feltartott kezekkel megyünk, célunk a három pont megszerzése, még ha tudjuk is, hazai pályán élezi magát ellenünk a Loki.


MLSZ ORSZÁGOS U15 KIEMELT CSOPORT, 7. FORDULÓ

Szombat, 10.00: Várda LA (8.)–Diósgyőri VTK (7.)

Márton István, a VLA edzője: – Szeretnénk folytatni jó hazai szereplésünket, ennek megfelelően biztos vagyok benne, hogy nagyon motivált csapatot láthatunk majd a pályán. Ha az utolsó passzoknál jó döntéseket hozunk, és megfelelő lesz a helyzetkihasználásunk, akkor megszerezzük a három pontot.


MLSZ ORSZÁGOS U14 KIEMELT CSOPORT, 7. FORDULÓ

Szombat, 12.00: Várda LA (5.)–DVSC (4.)

Oláh Levente, a VLA edzője: – Hazai környezetben fogadjuk a Debrecent, amely nem ismeretlen a számunkra. Stabil, jó szervezett csapat benyomását keltették felkészülési mérkőzésen, ezt a bajnokságban elért eredményei is bizonyítják. Mindenkinek a tudása legjavát kell nyújtania, ha itthon akarjuk tartani a három pontot, márpedig ez a célunk!


MLSZ ORSZÁGOS U13 ÉSZAKKELET, 6. FORDULÓ

Szombat, 14.30: Salgótarjáni BTC–Várda LA

Törtei Tamás, a VLA edzője: – Elfogadható létszámmal, lényegesen gyengébb ellenfélhez látogatunk, így a heti felkészülés is az ellenfél védekező harmadában történő játékról szólt. Természetesen szem előtt tartva az életkori sajátosságoknak megfelelő oktatást. Tudatos, eredményes játékot és győzelmet várok a csapatomtól.


MLSZ ORSZÁGOS U12 ÉSZAKKELET, 6. FORDULÓ

Szombat, 12.30: Salgótarjáni BTC–Várda LA

Deák Béla, a VLA edzője: – Hosszú, fárasztó túra vár ránk. Valószínűleg mélyen védekező csapattal találkozunk. A támadásbefejezésekben feltétlenül javulnunk kell, hogy eredményesek lehessünk.


A borítófotón: A múlt héten az Eger ellen vesztes (0–3) U12-es csapatunk Salgótarjánban javíthat


Következő mérkőzés
Kisvárda Master Good
Debreceni VSC
Kisvárda, Várkerti Stadion
2024-03-30 14:30
OTP Bank Liga, 26. forduló
nap
óra
perc
mp
van még hátra a kezdőrúgásig
Legutóbbi mérkőzés
MTK Budapest
2-1
2-0
Kisvárda Master Good
Budapest, Új Hidegkuti Nándor Stadion
2024-03-17 17:30
OTP Bank Liga, 25. forduló