Megyebeli rangadó előtt

2021-04-30 13:03:27
VLA

Legnagyobb szekciós utánpótláscsapataink futballmajálisa – BEHARANGOZÓ

Május 1-jén akadémiánk csapatainak igazi futballmajális lesz, hiszen valamennyi kiemelt szekciós csapatunk pályára lép szombaton a saját maga bajnokságának keretein belül. A regionális utánpótlás bajnokságban szereplő két legidősebb korcsoportos csapatunk megyebeli rangadóra készül, hiszen a bajnokság 22. fordulójának mérkőzésén az ugyancsak szabolcsi Sényő csapatait látjuk vendégül a várkerti sportpályákon.

Az U19-eseknél a Várda LA átvette az első helyet a tabellán a több mérkőzést lejátszó DEAC csapatától, és immár az élről vág neki ennek a fordulónak. A mieink továbbra is hibátlanul menetelnek az idei kiírásban, 19 mérkőzésükből valamennyit sikeresen abszolválták, így 57 maximálisan megszerezhető pontot gyűjtöttek idáig ebben a szezonban. A Sényő U19-es csapata a 4. helyen áll, ők 19 mérkőzésükből 14-et nyertek meg, emellett 1 döntetlennel végződő mérkőzésükön szereztek pontot, így 43 ponttal állnak aktuális pozíciójukban a megyei rangadó előtt.

„Igazi megyei rangadó elé nézünk. A tabellát nem nagyon kell figyelni, hiszen biztos vagyok benne, hogy egy jól felkészített, feltüzelt Sényő fog érkezni hozzánk. A héten elvégzett munka alapján mi is maximálisan felkészültünk erre a mérkőzésre, biztos vagyok benne, hogy sikerül a három pontot itthon tartani” – nyilatkozta a mérkőzést megelőzően Ádámszki Róbert edző.


Az U17-es bajnokságban szintén kimagasló teljesítménnyel magabiztosan vezetjük az idei versenykiírást, ebben a korosztályban 20 mérkőzés elteltével sem találtak legyőzőre fiataljaink, 60 pontot szereztek, és majdnem átlépték a 200-as határt a gólkülönbség tekintetében (203-4=199). A fiatalabbak csoportjában a Sényő az utolsó előtti 13. pozícióban áll a maga 7 megszerzett pontjával (19 mérkőzés alatt 2 győzelem, 1 döntetlen). Az idén a két együttes még nem találkozott egymással, hiszen az őszi szezonban elmaradt a két csapat egymás elleni találkozója.

„A Sényő szerény, de szimpatikus csapat, nem állnak be védekezni, igyekeznek futballozni, de ennek ellenére mi lényegesen jobbak vagyunk. Ennek megfelelően szeretnénk jó ritmusban, jó helyzetkihasználással megnyerni a mérkőzést” – mondta Révész Csaba vezetőedző.
Regionális U17 Észak-Kelet, 22. forduló

Szombat, 10.00: Várda LA (1.) – Sényő- Carnifex FC (4.)


Regionális U19 Észak-Kelet, 22. forduló

Szombat, 12.00: Várda LA (1.) – Sényő Carnifex FC (13.)


next match
Puskás Akadémia FC
Kisvárda Master Good
Felcsút, Pancho Aréna
2023-10-06 20:30
OTP Bank Liga, 9. forduló
day
hour
minute
second
still to go before the start
Latest match
Fehérvár FC
3-1
1-1
Kisvárda Master Good
Székesfehérvár, Sóstói Stadion
2023-10-01 15:00
OTP Bank Liga, 8. forduló