Megye egyes feltámadás

2019-09-22 18:25:16
Kisvárda FC

Három vereség után végre pontokkal gazdagodott a Kisvárda Master Good II-es csapata.

A 2000. augusztus 9-én született Artem Atamasz volt a legidősebb a megyei I. osztály vasárnapi mérkőzésén pályára lépett csapatunkban, amelyben 2003-as gyerekek (Artem Nahirnij, Bíró Roland) is a kezdő tizenegyben kaptak helyet. Így még értékesebb a három pont, amelyet három egymást követő vereség után szereztek meg fiataljaink a középcsapatnak számító Baktalórántháza ellen.

A várdaiak Vaszil Himik góljaival vezettek 2–0-ra, majd a gyorsan jött szépítés után meleg pillanatokat is átéltek, ám egy mintaszerű kontra végén a csereként beállt Gyüre Tamás feltette a pontot az i-re.

A Kisvárda Master Good II ezzel a tabella 11. helyére kapaszkodott fel, hét pontot szerezve.


TISZÁNTÚLI TAKARÉK MEGYEI I. OSZTÁLY: 7. FORDULÓ

Kisvárda Master Good II–Baktalórántháza 3–1 (1–0)

Kisvárda, 200 néző, v.: Fehér Á. Kisvárda II: Odincov – Nahirnij (Révész Bálint), Abov. Lusánszki, Szőr, Atamasz (Ötvös Sz.), Bíró R., Tóth M. (Újvári), Riznicsenko (Illés G.), Himik (Gyüre T.), Severnyov. Edző: Nagy Sándor.

Gól: Himik 2, Gyüre T., illetve Rakóczi

Nagy Sándor: – Az egész mérkőzésen nagyon szervezetten játszottunk, sokat tettünk a győzelemért. Kettő nullás vezetésnél volt egy kis holtpontunk, ekkor kaptunk egy gólt és az ellenfélnek akadtak lehetőségei, ezt szerencsésen megúsztuk, a végén pedig szép akcióból sikerült bebiztosítani a három pont megszerzését.


Következő mérkőzés
Kisvárda Master Good
Fehérvár FC
Kisvárda, Várkerti Stadion
2024-04-28 15:15
OTP Bank Liga, 30. forduló
nap
óra
perc
mp
van még hátra a kezdőrúgásig
Legutóbbi mérkőzés
Paksi FC
2-1
1-1
Kisvárda Master Good
Paks, Paksi FC Stadion
2024-04-23 20:00
Mol Magyar Kupa, elődöntő