Megvan az újabb kupaellenfél!

2018-09-28 08:17:03
Kisvárda FC

Elkészült a sorsolás, megint NB III-as csapat otthonába látogatunk. FRISSÍTETT – vezetőedzői véleménnyel.

Elkészítették a Magyar Kupa hetedik fordulójának párosítását, a tét a legjobb 32 közé jutás. Ebben a körben az NB I-es csapatok még mindig nem játszhatnak egymással, viszont NB II-es ellenfelet már kaphattak. A Kisvárda Master Good ellenfele az NB III Keleti csoportjában szereplő, ott hét forduló után két ponttal az utolsó helyen álló Gyöngyösi AK lesz. A Heves megyei csapatnál nemrégiben edzőváltás történt, távozott a korábbi szövetségi kapitány, Csank János.

„Elsőre nem hangzik rosszul – mondta a sorsolásról Dajka László vezetőedző. – Nem kell túlságosan messze mennünk, és bár tiszteljük az ellenfelet, az NB III-as riválissal szemben illik továbbjutnunk. Kérdés, hogy október végén milyen időjárási és pályaviszonyok várnak ránk.”

Az NB I-es csapatok sorsolása:

Szarvasi FC (Békés megye I.)–Haladás

Sárvár FC (NB III)–Ferencváros

Jászberény (NB III)–Budapest Honvéd

Csákvár (NB II)–Paksi FC

Dunaújváros (NB III)–Puskás Akadémia

Gyöngyösi AK (NB III)–Kisvárda

ZTE (NB II)–DVTK

Vác FC (NB II)–Mol Vidi FC

Vecsési FC (Pest megye I.)–MTK

Technoroll Teskánd KSE (Zala megye I.)–DVSC

ETO FC Győr (NB II)–Újpest FC

Ménfőcsanak (NB III)–Mezőkövesd

A másik két, még versenyben lévő Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei csapat közül az NB III-as Sényő a szintén harmadosztályú Makót fogadja, az NB II-es Nyíregyháza Spartacus pedig a Zala megyei, NB III-ban szereplő Andráshida vendége lesz.

A mérkőzés hivatalos játéknapja október 31., a továbbjutás egy mérkőzésen dől el. Ha a rendes játékidő végén döntetlen az állás, kétszer tizenöt perces hosszabbítás, valamint szükség esetén tizenegyespárbaj következik.

Latest match
Paksi FC
2-1
1-0
Kisvárda Master Good
Paks, Paksi FC Stadion
2024-05-18 17:45
OTP Bank Liga, 33. forduló