Megvan az ötödik hely!

2021-05-07 19:48:58
Kisvárda FC

A vasárnap nézők előtt rendezendő Paks elleni meccsen tovább gyarapítható a klubrekordnak számító pontszámunk is.

Nem is kellett pályára lépni ahhoz az utolsó fordulóban, hogy eldőljön: a 2020-2021-es bajnokságban csapatunk az ötödik helyen végez. Azzal, hogy a Mezőkövesd péntek este legyőzte (5–1) az MTK-t, eldőlt, hogy a fővárosi kék-fehérek nem előzhetik meg a Kisvárdát.

Mint ahogy mi sem érhetjük utol az előttünk a negyedik helyen álló vasárnapi hazai ellenfelünket, a Paksot, így biztossá vált, hogy kőbe vésetett az ötödik helyünk. Ez hárommal jobb, mint az eddigi legjobb NB I-es helyezésünk, a tavaly elért nyolcadik. A pontszámot tekintve (43) eddigi eggyel múltuk felül az ugyancsak klubrekordnak számító egy évvel ezelőtti 42-t – ebben a tekintetben még tovább írhatjuk a történelmet a vasárnap 17.30-kor kezdődő hazai mérkőzésen.

Amelyre szombaton 10 és 14 óra között a Várkerti Stadion vendégpénztárában lehet elővételes belépőkhöz jutni, míg a meccsnapon, vasárnap 14 órától már csak a hazai jegypénztárban lehet belépőt vásárolni a hazai szektorokba. Ugyanekkor nyit a szurkolói bolt is a hazai jegypénztár szomszédságában. Felhívjuk szurkolóink figyelmét, hogy a belépők és a bérletek csak a védettségi igazolvánnyal, valamint fényképes személyi azonosítóval együtt érvényesek.

A meccsjegy.mlsz.hu internetes elérhetőség alatt online vásárolható belépő az idei utolsó, hosszú idő után nézők előtt rendezendő mérkőzésünkre.


next match
Paksi FC
Kisvárda Master Good
Paks, Paksi FC Stadion
2024-05-18 17:45
OTP Bank Liga, 33. forduló
day
hour
minute
second
still to go before the start
Latest match
Kisvárda Master Good
4-3
4-0
Mezőkövesd Zsóry FC
Kisvárda, Várkerti Stadion
2024-05-12 14:15
OTP Bank Liga, 32. forduló