Megtizedelt sorokkal a bajnok otthonában

2023-05-13 08:41:24
Kisvárda FC

A vasárnapi mérkőző felek összesen 49 mérkőzés óta nem szenvedtek vereséget. BEHARANGOZÓ

Az NB III Keleti csoportjának két leghosszabb veretlenségi sorozatával rendelkező csapata találkozik vasárnap a Szőnyi úton. A már bajnok BVSC-Zugló 36, vendége, a Kisvárda Master Good II 13 forduló óta nem szenvedett vereséget. Minthogy a hétvégén a 37., utolsó előtti játéknap mérkőzéseire kerül sor, könnyen kikövetkeztethető, hogy a vasutasok az egész bajnokság során veretlenek, míg a mieink február 26-án, Putnokon találtak legutóbb legyőzőre (0–1).

„Ahogy teltek-múltak a mérkőzések, szurkoltunk a BVSC-nek, hogy maradjon veretlen, hátha majd mi rontunk bele ebbe a szép sorozatba – árulta el Gerliczki Máté, tartalékcsapatunk edzője. – A legutóbbi mérkőzésünkön és azóta sok minden történt, hiszen Bíró Rolandot kiállították, és eltiltották a hátralévő két mérkőzésről, illetve többen is kisebb-nagyobb sérüléssel bajlódnak. A soraink így megtizedelődtek, és még nehezebb lesz jó eredményt elérnünk, mintha teljes kerettel tudnánk utazni a bajnok otthonába. Más szituációban lehet, hogy könnyebb mérkőzés lenne, ám a BVSC sem ereszthet le egy percre sem, hiszen számára nemcsak két mérkőzésből áll még az idény, hanem további kettőből, az osztályozóból is, ami meghatározza majd a későbbi sorsukat. Nyilván ellenünk is azt a célt szolgálja majd a mérkőzés a számukra, hogy minél jobb állapotban maradjanak a két legfontosabb fellépésük előtt.”

A BVSC-vel két fronton találkoztunk már ebben a bajnoki szezonban, első csapatunk a Mol Magyar Kupában nyert 2–0-ra a Szőnyi úton, az őszi hajrában tartalékcsapatunk a hajrában kapott góllal szenvedett 1–0-s vereséget a listavezetőtől.


NB III KELETI CSOPORT: 37. FORDULÓ

BVSC-ZUGLÓ (1.)–KISVÁRDA MASTER GOOD II (6.)

BVSC-Zugló Stadion, Szőnyi út, vasárnap, 17.00

Vezeti: Juhász Dávid (ifj. Imrő János, Vrbovszki Pál)


A borítófotón: Králik Péternek (szemben) és társainak valahogy meg kellene állítania a bajnokságban 17 gólnál tartó Kelemen Patrikot (10)

Fotó: Ombodi Tamás


next match
Vasas FC
Kisvárda Master Good
Budapest,Illovszky Rudolf Stadion
2024-07-28 19:00
MerkantilBank Liga, 1. forduló
day
hour
minute
second
still to go before the start
Latest match
Paksi FC
2-1
1-0
Kisvárda Master Good
Paks, Paksi FC Stadion
2024-05-18 17:45
OTP Bank Liga, 33. forduló