Megtartottuk a szurkolói ankétot

2023-01-26 18:06:07
Kisvárda FC

Hivatalosan is bemutattuk a csapat újonnan érkezett futballistáit.

A szokásos helyszínen, vagyis a Bessenyei György Gimnázium dísztermében megtartottuk a hagyományos, szezon előtt szurkolói ankétunkat. Ezen új játékosaink mellett az első csapat teljes kerete részt vett, a főasztalnál pedig dr. Seszták Miklós országgyűlési képviselő, Leleszi Tibor polgármester, Révész Attila sportigazgató és Török László vezetőedző foglalt helyet.

Ők valamennyien szóltak a jelenlévőkhöz, előbbiek elsősorban lelkesítő szavakkal és az elismerés hangján, míg a klub részéről szakmai jellegű megnyilvánulásokat hallottunk. Török László a felkészülésről beszélt, Révész Attila sportszakmai és gazdasági szempontból is megvilágította a játékoskeretben történt változások hátterét, hogy Jasir Asaniért szép pénzt kaptunk; hogy Ionut-Andrei Peteleu távozásának családi okai is voltak (és még pénzt is kaptunk érte); Szlobodan Szimovics pedig az őszi szezonra a posztcovid tünetek miatt nem kapott versenyengedélyt, és a szerződése is lejárt. A sportigazgató egy kiskaput még nyitva hagyott, egy-egy érkezője és távozója még lehet a csapatnak, tekintve, hogy az átigazolási ablak február közepéig nyitva van.

Levetítettük a törökországi edzőtáborról készült kisfilmünket, illetve klipek segítségével mutattuk be a télen szerződtetett új játékosainkat, az akadémiánkról kiemelt Nazar Ponomarenkót, továbbá Alaksandar Jovicicot, Milos Szpaszicsot és Danijel Petkovicsot – előbbi a jövő embere; a kétszeres bosnyák válogatott Jovicictól a védelem stabilizálása várható; Szpaszics ballal-jobbal kiválóan lő és magasra ugrik; Petkovics pedig a kapusposzton jelenthet megoldást, elsősorban a nyártól.

Dr. Seszták Miklós és Leleszi Tibor egyaránt büszkén beszélt a csapat által elért eredményekről, a sporttörténelmi 2022-es évről. Nem feledkeztek meg a szponzorokról és a szurkolókról sem – utóbbiakat nagy számban elvárjuk a Paks elleni idénynyitóra is.


TÉLI JÁTÉKOSMOZGÁS KISVÁRDÁN
Érkezők: Alaksandar Jovicic (bosnyák, HNK Gorica – Horvátország), Danijel Petkovics (montenegrói, szabadon igazolhatóként, legutóbb Angers – francia), Milos Szpaszics (szerb, Radnik Szurdulica – Szerbia)
Az utánpótlásból felkerült/profi szerződést kötött: Nazar Ponomarenko (ukrán-magyar)
Távozók: Jasir Asani (albán-északmacedón, Kvangdzsu – Dél-Korea), Ionut-Andrei Peteleu (román, CFR – Románia), Szlobodan Szimovics (FK Kolubara – Szerbia)


next match
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Kecskemét, Széktói Stadion
2024-03-09 15:15
OTP Bank Liga, 24. forduló
day
hour
minute
second
still to go before the start
Latest match
Kisvárda Master Good
1-0
1-0
ZTE-FC
Kisvárda, Várkerti Stadion
2024-03-02 14:30
OTP Bank Liga, 23. forduló