Megszülettek a fegyelmi ítéletek

2019-09-17 15:41:25
Kisvárda FC

A két kiállított játékos közül a kisvárdai kapta a súlyosabb büntetést – és még a lapok miatt is fizethetünk.

A Magyar Labdarúgó-szövetség fegyelmi bizottsága kedden tartott ülésén tárgyalta a szombati Kisvárda Master Good–Mezőkövesd OTP Bank Liga-mérkőzésen (1–2) történt kiállításokat.

Az MLSZ hivatalos honlapjának tájékoztatása szerint a két piros lappal bűnhődő játékos közül a kisvárdai Sztavrosz Cukalasz kapta a súlyosabb büntetést, ő a következő három bajnokit kénytelen lesz kihagyni, mert – az indoklás szerint – arcon ütötte ellenfelét. Mivel e hét végén kupamérkőzést rendeznek, aztán októberben lesz válogatott szünet is, ezért ez azt jelenti, hogy görög játékosunk legközelebb október 26-án, a Puskás Akadémia elleni hazai meccsen léphet újra pályára az NB I-ben. A mezőkövesdi Olekszandr Karnyicki egy meccsre szóló eltiltást kapott, míg a kispadról elküldött mezőkövesdi szakmai igazgató, Tóth László három bajnokin nem nevezhető hivatalos személyként a mérkőzésekre, mert a játékvezető személyére sértő kifejezést használt.

Miután a mérkőzésen a kiállítás mellett csapatunk játékosai közül négyen is sárga lapos figyelmeztetésben részesültek, 36 ezer forintot kell befizetnünk a szövetség kasszájába.


next match
Újpest FC
Kisvárda Master Good
Budapest, Szusza Ferebc Stadion
2022-10-01 14:30
OTP Bank Liga, 9. forduló
day
hour
minute
second
still to go before the start
Latest match
BVSC-Zugló
0-2
0-2
Kisvárda Master Good
Budapest, Szőnyi út, BVSC-Zugló Stadion
2022-09-17 15:00
Mol Magyar Kupa, a legjobb 32 közé jutásért