Megszülettek a fegyelmi ítéletek

2019-09-17 15:41:25
Kisvárda FC

A két kiállított játékos közül a kisvárdai kapta a súlyosabb büntetést – és még a lapok miatt is fizethetünk.

A Magyar Labdarúgó-szövetség fegyelmi bizottsága kedden tartott ülésén tárgyalta a szombati Kisvárda Master Good–Mezőkövesd OTP Bank Liga-mérkőzésen (1–2) történt kiállításokat.

Az MLSZ hivatalos honlapjának tájékoztatása szerint a két piros lappal bűnhődő játékos közül a kisvárdai Sztavrosz Cukalasz kapta a súlyosabb büntetést, ő a következő három bajnokit kénytelen lesz kihagyni, mert – az indoklás szerint – arcon ütötte ellenfelét. Mivel e hét végén kupamérkőzést rendeznek, aztán októberben lesz válogatott szünet is, ezért ez azt jelenti, hogy görög játékosunk legközelebb október 26-án, a Puskás Akadémia elleni hazai meccsen léphet újra pályára az NB I-ben. A mezőkövesdi Olekszandr Karnyicki egy meccsre szóló eltiltást kapott, míg a kispadról elküldött mezőkövesdi szakmai igazgató, Tóth László három bajnokin nem nevezhető hivatalos személyként a mérkőzésekre, mert a játékvezető személyére sértő kifejezést használt.

Miután a mérkőzésen a kiállítás mellett csapatunk játékosai közül négyen is sárga lapos figyelmeztetésben részesültek, 36 ezer forintot kell befizetnünk a szövetség kasszájába.


Következő mérkőzés
Kisvárda Master Good
Újpest FC
Kisvárda, Várkerti Stadion
2021-10-17 14:30
OTP Bank Liga, 9. forduló
nap
óra
perc
mp
van még hátra a kezdőrúgásig
Legutóbbi mérkőzés
Budapest Honvéd
2-1
1-1
Kisvárda Master Good
Budapest, Új Bozsik Aréna
2021-10-01 20:00
OTP Bank Liga, 8. forduló