Megoldani ezt a feladatot is!

2024-05-03 14:27:25
Kisvárda FC

Csak akkor lesz következő utáni lehetőség, ha megragadjuk a felcsúti esélyt. BEHARANGOZÓ

Felcsúton folytatódik a túlélőhadművelet – csapatunk szombaton kora délután a Puskás Akadémia vendégeként lép pályára. Ha nyerünk, akkor a rivális Újpest esti eredményétől függetlenül tovább él a remény, ha nem, akkor cidrizni kell attól, hogy miként zárul a másik mérkőzés.

„A Puskás Akadémia a nemzetközi kupaszereplés lehetőségéért van versenyben, nagyon erős ellenfél, nehéz mérkőzésre számítunk – mondta csapatunk vezetőedzője, Feczkó Tamás. – Ha azt a szervezett, fegyelmezett és lelkes futballt produkáljuk, mint az előző hetekben, és képesek leszünk tiszta fejjel a feladatunkra összpontosítani, lehet esélyünk a szombati összecsapáson.”

Mennyire érdemes előre tekintgetni? Vagy most aztán tényleg igaz a sablon, hogy csak a következő mérkőzés a fontos?

„Természetesen ez így van, hiszen, ha nem tudjuk megoldani a következő feladatot, akkor a következő utáni alkalomra a minimális esélyünk is elúszik. Ezért valóban a mindig aktuális feladaton van a fókusz – így Feczkó Tamás. – Az elmúlt három mérkőzésen, amit bő egy hét leforgása alatt játszottunk, valamennyi bevethető futballista lehetőséget kapott. Nem véletlenül hangsúlyozom, hogy mindenkire szükség van, és mindig a legjobb állapotban lévő játékosokat próbáljuk megtalálni, akik a legtöbb segítséget nyújthatják az adott posztokon, valamint az ellenfél játékendszerét is próbáljuk ráhúzni erre. Nem bunkervédekezére készülünk, mert azzal nem lehet mérkőzést nyerni, hanem olyan támadójátékot szeretnénk nyújtani, mint a Fehérvár ellen, ami remélhetőleg jobb helyzetkihasználással párosul, mint legutóbb.”


A borítófotón: Sem idegenben, sem hazai pályán nem szereztek gólt és pontot ebben a bajnokságban a Puskás Akadémia ellen Boban Nikolovék

Fotó: Móricz Csaba


next match
Vasas FC
Kisvárda Master Good
Budapest,Illovszky Rudolf Stadion
2024-07-28 19:00
MerkantilBank Liga, 1. forduló
day
hour
minute
second
still to go before the start
Latest match
Paksi FC
2-1
1-0
Kisvárda Master Good
Paks, Paksi FC Stadion
2024-05-18 17:45
OTP Bank Liga, 33. forduló