Megleptük a kicsiket a Csigaházban

2021-09-23 11:39:43
Kisvárda FC

Játékosaink a korai fejlesztési központot látogatták meg – a gyerekek nem kis örömére.

Meglepetésvendégei voltak csütörtökön a kisvárdai Csigaház korai fejlesztő központnak, ahol Joao Janeiro vezetőedzővel az élen csapatunk játékosai tették tiszteletüket az ott dolgozók és a foglalkozásokon lévő gyermekek nagy örömére.A Csigaházban térítés nélkül elérhető a Dévény-féle gyógytorna a Dévény Anna Alapítvánnyal való együttműködés jóvoltából. Az intézmény integrált játszóházat üzemeltet, ahol szabadidős tevékenység keretében, szülinapokon, nyílt napokon, valamint egyszerű hétköznapokon is szeretettel várják a szórakozásra váró kicsiket. A korai fejlesztési központ átfogó célja, hogy a környékünkön élő, eltérő fejlődést mutató gyermekek megfelelő ellátást kapjanak képességeik kibontakoztatásához.

Játékosaink nem érkeztek üres kézzel, az öltözőben jótékonysági céllal összegyűjtött pénzadományt, valamint képességfejlesztő játékokat is vittek ajándékba. No meg, a csapat tagjainak aláírásával ellátott labdát, miközben néhányan ismerkedtek és együtt játszottak a gyerekekkel.

Matusné dr. Bíró Mariann ügyvezető a gyerekek nevében is örömét fejezte ki a látogatásunk apropóján, megköszönte a felajánlott pénzt és játékokat, Joao Janeiro vezetőedzővel pedig abban maradtak, hogy legközelebb a csapat egyik edzésén találkoznak majd egymással.

Kapcsolódó videó

Következő mérkőzés
Debreceni VSC
Kisvárda Master Good
Debrecen, Nagyerdei Stadion
2022-01-29 17:00
OTP Bank Liga, 18. forduló
nap
óra
perc
mp
van még hátra a kezdőrúgásig
Legutóbbi mérkőzés
Kisvárda Master Good
1-1
1-1
Puskás Akadémia FC
Kisvárda, Várkerti Stadion
2021-12-19 13:00
OTP Bank Liga, 17. forduló