Megkoronáznák ezt az évet

2023-11-24 15:05:54
Kisvárda FC

NB III-as csapatunk számára az utolsó hazai meccsen az a tét, hogy dobogón telelhet-e. BEHARANGOZÓ

Az esztendő utolsó bajnoki mérkőzését játssza vasárnap (kezdés 11 órakor a Vár utca felőli pályán) NB III-as csapatunk, amely összességében jól sikerült 2023-as esztendő végére tehet pontot – a tavaszi és az őszi szezont is figyelembe véve. Az év utolsó ellenfele az Újpest FC II lesz, amelyet augusztus 2-án, idegenben 1–0-ra sikerült legyőznie a Kisvárda Master Good II-nek.

Az év utolsó mérkőzésére készülünk, amelyen mindenképpen győzni akarunk, hogy pozitív élményekkel vonulhassunk pihenőre – mondta Gerliczki Máté. tartalékcsapatunk edzője. – Hónapokra befagy a tabella, eddigi szereplésünket szeretnénk megkoronázni azzal, hogy a dobogón töltjük a téli szünetet. Az Újpest II jó csapat, ezt már megtapasztaltuk augusztus elején, amikor fordított felállásban mérkőztünk meg vele, nem véletlenül üldözői a közvetlen élmezőnynek. Két idegenbeli meccs után játszunk ismét hazai környezetben, Salgótarjánban nagyon rossz minőségű pályán futballoztunk, Hatvanban is mély talajú pálya fogadott bennünket és az oldalszél is megnehezítette a csapatok dolgát. Kisvárdán kiváló minőségű pályán játszhatunk, az időjárás viszont kiszámíthatatlan, jöhet azonban bármilyen körülmény, a három pontot itthon kell tartanunk.”

Tartalékcsapatunk dobogós helyezése döntetlen esetén matematikailag is biztos az esztendő végén, amennyiben győzünk, akkor a Cigánd egri eredményén is múlik, hogy akár második pozíciót is érhet a három pont.


NB III ÉSZAKKELETI CSOPORT: 17. FORDULÓ

KISVÁRDA MASTER GOOD II (3.)–ÚJPEST FC II (5.)

Várkerti Sporttelep, vasárnap, 11.00

Vezeti: Török Mihály (Vilmányi Simon, Juhász Bálint)


A borítófotón: Sikorszki Bence (balra) a két csapat első bajnokiján győzelemnek lehetett részese

Fotó: Ombodi Tamás


next match
Kisvárda Master Good
Paksi FC
Kisvárda, Várkerti Stadion
2024-02-25 15:00
OTP Bank Liga, 22. forduló
day
hour
minute
second
still to go before the start
Latest match
Mezőkövesd Zsóry FC
1-2
1-1
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd, Városi Stadion
2024-02-17 15:30
OTP Bank Liga, 21. forduló