Megkoronázható a teljesítmény

2022-05-31 22:10:34
VLA

Az alapszakaszban már csak a kicsik érintettek, szerdán a DVSC vendégei lesznek. BEHARANGOZÓ

A bajnokság alapszakaszából már csak a legkisebbeknek van hátra mérkőzésük – U13-as és U12-es csapatunk szerdán és pénteken is debreceni csapat ellen lép pályára. Ugyan ezekben a korosztályokban nem vezetnek tabellát, de a mieinknek előzetesen a szerdai meccseken, a DVSC ellenében lehet nehezebb dolguk, ezeken a találkozókon az elsőség sorsa is eldőlhet.


MLSZ ORSZÁGOS U13 ÉSZAKKELET, 20. FORDULÓ

Szerda, 16.00: DVSC–Várda LA

Oláh Levente, a VLA edzője: – Ebben az osztályban az egyik legerősebb csapat otthonába látogatunk el, így nehéz és küzdelmes mérkőzésre számítok. Szeretnénk megőrizni veretlenségünket, azonban ez csak abban az esetben lehetséges, ha mindenki a legjobbját nyújtja majd a pályán.
MLSZ ORSZÁGOS U12 ÉSZAKKELET, 20. FORDULÓ

Szerda, 16.00: DVSC–Várda LA

Deák Béla, a VLA edzője: – Jó mérkőzésre van kilátás, ugyanis a nem létező tabella első és második helyezettje találkozik egymással. A Debrecen az egész idényben mindössze két vereséget szenvedett el, különös, hogy mindkettőt tőlünk, de ahhoz, hogy az egész éves teljesítményünket megkoronázzuk, ahhoz harmadjára is le kell győznünk. Ezt a sikert a saját játékunk megtartásával, agresszív támadófutballal szeretnénk elérni. A srácok jól dolgoztak az elmúlt hetekben, ezért kíváncsian várom a szezon legfontosabb mérkőzését.


A borítófotón: A Nyíregyháza elleni szombati fellépés után újabb presztízsmeccs vár csapatainkra


next match
Ferencvárosi TC
Kisvárda Master Good
Buapest, Groupama Aréna
2024-04-20 17:00
OTP Bank Liga, 29. forduló
day
hour
minute
second
still to go before the start
Latest match
Kisvárda Master Good
4-1
3-1
Újpest FC
Kisvárda, Várkerti Stadion
2024-04-13 14:30
OTP Bank Liga, 28. forduló