Megint miénk a legszebb gól!

2021-10-17 18:36:27
Kisvárda FC

Csatárunk Debrecen elleni találata ért célba szeptemberben.

Miként a bajnokság első teljes hónapjában, augusztusban – amikor Matheus Leoni Ferencváros elleni találata lett a díjazott –, úgy szeptemberben is kisvárdai futballista kapta a Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) és az M4 Sport közös díját, a hónap legszebb góljáért járó trófeát. A győztes Jasmin Mesanovic lett, aki a szeptember 26-i, DVSC elleni hazai meccsen (2–1) az első gólunkat szerezte. Abban a fordulóban övé lett a legszebbnek ítélt gól (a győztes találatunk, Zlicsics Lázáré pedig a második), ezzel maradt versenyben a hónap gólja díjért, amit neki is ítéltek oda. Az ezért járó elismerést az Újpest elleni összecsapást követően vehette át a bajnokságban négy gólnál járó támadónk.

„Nem az a lényeg, hogy ki szerzi a gólt, hanem a csapat eredményessége – nyilatkozta az M4 Sport kamerája előtt az egyszeres bosnyák válogatott támadó. – Ennek a gólnak az volt az igazi jelentősége, hogy győztes meccsen született, a második félidő elején gyorsan jött vele az egyenlítés, majd sikerült kicsikarni a győzelmet is.”

Felmerült, hogy valami van a levegőben Kisvárdán azáltal, hogy mindkét hónapban miénk lett a legszebb találat.

„Csupán annyi, hogy az edzéseken gyakoroljuk ezeket a szituációk – mosolyodott el Mesanovic. – Sajnálom, hogy az Újpest ellen nem tudtunk betalálni, fontos lett volna a győzelem, de a játék képe, és az alapján, hogy hatvan percen át emberhátrányban játszottunk, reálisnak mondható a döntetlen.”

Az október legszebb góljáért egyelőre nem szálltunk versenybe, hiszen ebben a dekádban egyelőre a kispesti Tamás Krisztián öngólja került a nevünk mellé. Viszont 22-én Pakson és a hónap utolsó napján, a Zalaegerszeg elleni hazai meccsen még változtathatunk ezen a helyzeten.


Jasmin Mesanovic Debrecen elleni gólja, amely szeptember legszebb találata lett az OTP Bank Ligában:


Latest match
Paksi FC
2-1
1-0
Kisvárda Master Good
Paks, Paksi FC Stadion
2024-05-18 17:45
OTP Bank Liga, 33. forduló