Megbeszélték a problémákat

2019-07-19 13:46:31
Kisvárda FC

Felipe-ügy: A közös folytatás reményében álltak fel a tárgyalóasztaltól a felek.

Péntek délután Révész Attila sportigazgató, Felipe kapus és az ő ügyeit képviselő Alan Belaciano hatszemközti megbeszélést folytatott a Kisvárdára két és fél hetes késéssel megérkező brazil játékosunk további sorsáról.

„A kommunikációs problémák miatt alakult ki az a csörte, ami a nyilvánosság előtt történt, és ez semmi esetre sem volt szerencsés – mondta a tárgyalást követően Révész Attila. – Ebben mindkét fél egyetértett, Felipe elnézést is kért a történtekért, azért, hogy a közösségi csatornák hozzászólásaiban ütött meg kritikus hangnemet. Az is kiderült, hogy valóban átesett egy szájsebészeti beavatkozáson, amit orvosi papírokkal és röntgenfelvételekkel tudtak igazolni. Kapusunk elismerte, hogy ezt a problémát nem jelezte időben, ugyanakkor abban maradtunk, hogy ezt a kérdést lezártnak tekintjük azzal, hogy elismerte az ezért járó büntetést és a csapattársaktól is elnézést kér majd a késés miatt. Felipe érdemeit elismerjük, ő maga is tisztában van azzal, hogy jó teljesítményt nyújtott, ennek megfelelően szeretné elérni, hogy számára kedvezőbb feltételekkel fusson tovább a szerződése. Hogy azokat tudjuk-e teljesíteni, az a napokban eldől.”

A Felipe ügyeit képviselő Alan Belaciano a következőket mondta a megbeszélés után:

„Kommunikációs problémák miatt kerültünk ebbe a helyzetbe, ami miatt a magam és ügyfelem, Felipe nevében is elnézést kérek a kisvárdai klubtól és a szurkolóktól. Révész Attila sportigazgatóval hatszemközti megbeszélést folytattunk, aminek során sikerült tisztázni a felmerült problémákat. Ügyfelem, Felipe készen áll a munkára, arra, hogy továbbra is a kisvárdai klub rendelkezésére álljon” – fogalmazott Alan Belaciano.


next match
Vasas FC
Kisvárda Master Good
Budapest,Illovszky Rudolf Stadion
2024-07-28 19:00
MerkantilBank Liga, 1. forduló
day
hour
minute
second
still to go before the start
Latest match
Paksi FC
2-1
1-0
Kisvárda Master Good
Paks, Paksi FC Stadion
2024-05-18 17:45
OTP Bank Liga, 33. forduló