Még két fronton a Puskás ellen

2023-10-06 12:52:50
VLA

A kiemelt bajnokságokban szereplő csapataink közül csak az U14-esek szerepelnek hazai környezetben. BEHARANGOZÓ

Nemcsak a felnőtt NB I-ben, hanem a kiemelt U19-es és U16-os bajnokságban is Puskás Akadémia–Kisvárda mérkőzéseket rendeznek a hétvégén. A Várda LA csapatai szombaton délelőtt játszanak Felcsúton, de előtte még péntek este ott lesznek a Pancho Aréna lelátóján, hogy kiszurkolják a „nagyok” remélhetőleg jó eredményét.

Az a furcsa helyzet állt elő, hogy hét csapatunkból hat is idegenben szerepel, egyedül az U14-esek játszanak a Várkertben.


MLSZ ORSZÁGOS U19 KIEMELT, 6. FORDULÓ

Szombat, 10.00: Puskás Akadémia FC (1.)–Várda LA (7.)

Csernijenko Ruszlan, a VLA edzője: – A listavezető Puskás Akadémiához látogatunk, amely az ifjúsági Bajnokok Ligájában is szerepel, nem véletlen tehát a jó teljesítménye. Minden mérkőzésen a győzelem reményében lépünk pályára, így lesz ez most is, de ahhoz, hogy legyen rá esélyünk, mindenkitől százszázalékos koncentrációra, hátul szinte hiba nélküli játékra lesz szükség, támadásban pedig jól kell tudnunk sáfárkodni az előttünk adódó esélyekkel.



MLSZ ORSZÁGOS U17 KIEMELT, 5. FORDULÓ

Szombat, 11.00: Diósgyőri VTK (8.)–Várda LA (10.)

Belényesi Miklós, a VLA edzője:Zsinórban harmadik mérkőzésünk idegenben és megint nehéz találkozó vár ránk. Hétről hétre jól dolgoznak a játékosok, egy rossz szava nem lehet az edzői stábnak, de a mérkőzéseken a nagy hibák sora miatt nem tudunk eredményesek lenni. Mindenképp szeretnénk elhozni a három pontot, mert mentálisan szükségünk van a győzelemre. Sokkal több van bennünk, mint amit a megszerzett pontjaink mutatnak! Sérülés, eltiltott nincs mindenkire számíthat a szakmai stáb.


MLSZ ORSZÁGOS U16 KIEMELT, 5. FORDULÓ

Szombat, 10.00: Puskás Akadémia FC (9.)–Várda LA (8.)

Márton István, a VLA edzője:Pénteken együtt utazunk az U19-es csapattal a felcsúti meccsre, s velük együtt megpróbáljuk a helyszínen kiszurkolni a felnőttcsapat győzelmét a Pancho Arénában. Az öröm akkor lenne teljes, ha a három csapat kilenc ponttal térne haza.



MLSZ ORSZÁGOS U15 KIEMELT, 6. FORDULÓ

Szombat, 10.00: Illés Akadémia-Haladás (8.)–Várda LA (5.)

Törtei Tamás, a VLA edzője: – Nem sok időnk volt felkészülni a következő bajnoki mérkőzésre, ennek ellenére el szeretnénk hozni a három pontot az Illéstől. Nagy kérdés lesz a hozzáállás és a mentális frissesség. Eddig ezekkel nem volt probléma, egészen a szerdai mérkőzésig. A játékosoknak meg kell érteniük, hogy minden meccs nulláról kezdődik. Alázat, munka és csapategység. Szombaton ezt akarom látni!


MLSZ ORSZÁGOS U14 KIEMELT, 6. FORDULÓ

Szombat, 11.00: Várda LA (7.)–Diósgyőri VTK (10.)

Katona György, a VLA edzője: – A múlt heti népligeti győzelmünk nagy lökést adhat a folytatásra, ezt az edzésmunkán mindenképpen érezni lehet. Önbizalommal teli mosolygós játékosokat látunk nap mint nap, akik elhiszik végre, hogy bárki ellen van győzelmi esélyünk. Bízunk benne, hogy a DVTk ellen is látni fogjuk azokat a jegyeket, amelyek az erősségeink és újabb lépést teszünk előre.



MLSZ ORSZÁGOS U13 ÉSZAKKELET, 6. FORDULÓ

Szombat, 12.00: Debreceni EAC–Várda LA

Oláh Levente, a VLA edzője: – A hétvégén idegenben van jelenésünk, a jó formában lévő DEAC ellen. A múlt heti gyengébbre sikerült mérkőzés után, itt a lehetőség a javításra. Ehhez, arra lesz szükségünk, hogy mindenki a tudása legjavát nyújtsa a pályán. Remélem visszatérünk a helyes útra és sikerrel vesszük ezt az akadályt.


MLSZ ORSZÁGOS U12 ÉSZAKKELET, 6. FORDULÓ

Szombat, 10.00: Debreceni EAC–Várda LA

Baksa Zoltán, a VLA edzője: – Szombaton ismét Debrecenben lesz jelenése a csapatnak, a DEAC vendégeként. Ellenfelünkkel, az előző szezonban többször játszottunk különböző tornákon, ismerjük tehát a játékerejüket. Szeretnénk győztesen elhagyni a pályát.



A borítófotón: A VLA U19-es csapata is Felcsúton lép pályára


Következő mérkőzés
Puskás Akadémia FC
Kisvárda Master Good
Feélcsút, Pancho Aréna
2024-05-04 15:30
OTP Bank Liga, 31. forduló
nap
óra
perc
mp
van még hátra a kezdőrúgásig
Legutóbbi mérkőzés
Kisvárda Master Good
1-0
0-0
Fehérvár FC
Kisvárda, Várkerti Stadion
2024-04-28 15:15
OTP Bank Liga, 30. forduló