Még hetet tettek hozzá

2019-06-16 07:14:27
VLA

Az Eger elleni osztályozókon is megőrizte egész éves veretlenségét a VLA U14-es csapata.

Fölényes győzelemmel tette biztossá továbbjutását U14-es csapatunk, amely az I. osztályba kiírt osztályozó második fordulójának visszavágóját az Egerben aratott 2–0-s előny birtokában kezdte.

Az afrikai forróságban rendezett mérkőzést a Várkerti Stadionban játszották, és a Várda LA felnőtt a feladathoz, hiszen a szünetig – szép gólokat szerezve – már négygólos előnybe került. A vége 7–0 lett, vagyis kapott gól nélkül nagy fölénnyel jutottak tovább a kisvárdaíak.

A következő, egyben a feljutásról közvetlenül döntő utolsó fordulóban a visszavágón a Szeged-Grosics Akadémia B-vel hazai pályán gólnélküli döntetlent elérő, 1–1-es összesítéssel, idegenben szerzett góllal továbbjutó Balmaz FC-Olasz Focisuli lesz az ellenfél. Az első mérkőzést szerdán 17.30-tól játsszák – ugyancsak a Várkerti Stadionban.


U14 II. OSZTÁLY OSZTÁLYOZÓ, 2. FORDULÓ, VISSZAVÁGÓ

Várda LA–Eger SE 7–0 (4–0)

VLA: Jóbi (Popovych) – Adu, Juhász Dávid (Torma), Vojtkó, Kosovshchuk (Dócs), Napuda (Gáncsos), Puporka, Ténai, Babych (Szilágyi B.), Széll (Veress M.), Romanchuk (Jávor A.). Edző: Kovács János

Gól: Napuda (11. és 37.), Puporka (23., 63. és 80.), Kosovshchuk (31.), Adu (71.)

Kovács János: – A nagy lépésünk még hátra van, de az elmúlt hetekben sokat tettek a fiúk a siker érdekében, ennek lett meg az eredménye, hiszen mentálisan és taktikailag is az ellenfél fölé nőttek. Kimondottan jó játékkal szereztük meg a győzelmet, de az i-re a pontot a jövő héten tehetjük fel.

Továbbjutott: Várda LA, kettős győzelemmel (9–0)


Latest match
Paksi FC
2-1
1-0
Kisvárda Master Good
Paks, Paksi FC Stadion
2024-05-18 17:45
OTP Bank Liga, 33. forduló