Meccs nélküli a heti program

2019-09-03 08:32:04
Kisvárda FC

Csak válogatottjaink számára tartogat hivatalos mérkőzéseket a következő napok programja.

Öt fordulót követően következik az első bajnoki szünet – a válogatottak Európa-bajnoki-selejtezői miatt a hét végén nem rendeznek fordulót. Mindez egy szusszanásnyi pihenőre ad lehetőséget, ennek megfelelően csapatunk heti programja kedden délután indul, és szombaton délelőtt egymás közti edzőmeccsel zárul.

A Kisvárda Master Good játékosai közül nem mindenki marad (tét)mérkőzés nélkül, hiszen Gheorghe Grozav a román felnőtt-, míg Kovácsréti Márk a magyar U21-es válogatott kerettel készül. Grozavék szeptember 5-én Spanyolország, három nap múlva pedig Málta ellen játszanak Eb-selejtezőt – mindkettőt hazai pályán.

A Kovácsrétit a soraiban tudó U21-es válogatottunk felkészülési meccseket vív, pénteken Aarhusban a házigazda Dánia ellen, míg jövő héten kedden Felcsúton Norvégia lesz az ellenfél.

Addigra kiderül, hogy csapatunk a szeptember 21-22-i kupafordulóban melyik csapat ellen lép pályára, hiszen 9-én hétfőn sorsolják a Magyar Kupa országos főtábláján az első kör párosítását. Bajnoki mérkőzésen legközelebb szeptember 14-én lépünk pályára – akkor a Mezőkövesdet fogadjuk, pontosan hány órakor, azt még nem jelölte ki a szövetség.


next match
Zalaegerszegi TE FC
Kisvárda Master Good
Zalaegerszeg, ZTE Aréna
2022-08-21 17:55
OTP Bank Liga, 4. forduló
day
hour
minute
second
still to go before the start
Latest match
Kisvárda Master Good
1-1
0-1
Puskás Akadémia FC
Kisvárda, Várkerti Stadion
2022-08-14 18:00
OTP Bank Liga, 3. forduló