Maximális koncentrációval

2021-08-31 12:54:47
Kisvárda FC

A veretlen fogadja a nyeretlent, de nem lesz könnyű NB III-as csapatunk szerdai, hazai meccse – BEHARANGOZÓ.

A veretlen, négy meccsen három győzelemmel és egy döntetlennel rendelkező csapat fogadja a nyeretlen, négy forduló után mindössze egyetlen pontot gyűjtött csapatot. Magyarán az NB III Keleti csoport hétközi, szerdai fordulójában a Kisvárda Master Good II a harmadosztályban újonc Hidasnémetit látja vendégül. Ezek a papírforma-mérkőzések, de ilyenkor szokott az jönni, hogy de...

„...nagy hiba lenne, ha lebecsülnénk az ellenfelet – fejezte be a mondatot tartalékcsapatunk edzője, Kocsis János. – Ezek a mérkőzések szoktak a legnehezebbek lenni, ha nem százszázalékos az összpontosítás. Egyébként is látszik, hogy a Hidasnémeti a hetvenedik percig szoros mérkőzéseket szokott játszani, a góljaik nyolcvan százalékát azt követően, a mérkőzések hajrájában kapják. Ami a játékstílusukat illeti, bátornak mondható, már az ellenfél térfelén letámadnak, az a meglátásom, hogy ezzel egy kicsit túl is vállalják magukat, és emiatt pukkannak ki az utolsó húsz percre. A hírek szerint edzőváltás is történt náluk, ami által megváltozhat a játékfelfogásuk is, de mi csak a saját dolgainkkal foglalkozunk, és arra törekszünk, hogy hazai pályán meg tudjuk nyerni a mérkőzést.”

Amióta beindult a bajnokság, a múlt hétvége már a második volt, amikor nem rendeztek fordulót. Míg a Hidasnémeti pályára lépett a Mol Magyar Kupában (Kazincbarcikán szenvedett 4–0-s vereséget), addig a Kisvárda Master Good II nem érintett abban a sorozatban. A meccsterhelést azonban így is megkapta a játékosok többsége a hétvégén.

„Próbáltuk megoldani a terhelést, többen az U19-es csapatban léptek pályára, illetve a rendelkezésre álló napokban a hiányosságok javítására is áldoztunk időt – így Kocsis János. – Bízunk abban is, hogy az első csapatból érkező játékosok is a segítségünkre lesznek majd.”

Ami azt illeti, a vendég Hidasnémetiben is lesznek ismerős arcok, hiszen a borsodiakat két korábbi játékosunk is erősíti: az élvonalban is bemutatkozott Riznicsenko Viktor a nyáron tőlünk igazolt az újonchoz, míg a rutint képviselő George Menougong 2015 tavaszán szerepelt Kisvárdán.

A mérkőzést a Várkerti Sporttelep új, az NB III-as csapat által használt pályáján rendezik, a belépők egységesen 500 forintba kerülnek (14 év alatt és 65 év felett ingyenes a belépés), azok védettségi igazolvánnyal együtt érvényesek, illetve kiskorú szurkoló a védettségét igazolni tudó felnőttel együtt léphet be a létesítménybe. Bejárat a Vár utca felől.


NB III KELETI CSOPORT: 5. FORDULÓ

KISVÁRDA MASTER GOOD II (3.)–HIDASNÉMETI VSC (19.)

Várkerti Sporttelep, szerda, 16.00

Vezeti: Veizer Roland (Kövér Tamás, Vilmányi Simon)


next match
Paksi FC
Kisvárda Master Good
Paks, Paksi FC Stadion
2024-04-23 20:00
Mol Magyar Kupa, elődöntő
day
hour
minute
second
still to go before the start
Latest match
Ferencvárosi TC
0-0
0-0
Kisvárda Master Good
Budapest, Groupama Aréna
2024-04-20 17:00
OTP Bank Liga, 29. forduló