Matyófölre utaznak a kicsik

2020-10-23 10:34:16
VLA

A Mezőkövesd otthonában lépnek pályára a kis szekciós csapataink – BEHARANGOZÓ

Szombaton kerül sor a Kiemelt U12-es, valamint U13-as bajnokság Észak-Kelet csoport 8. fordulójának soron következő bajnoki mérkőzéseire, amelyeken akadémiánk együttesei idegenben a Mezőkövesd Zsóry FC korosztályos csapatai ellen lépnek pályára. A mérkőzések sorát az idősebbek kezdik, ők 10.30-kor kezdenek, majd ezt követően az U12-es korosztály mérkőzésére kerül sor 12 órakor.

Az U12-es korosztályban a mieink a 6. helyen állnak a megszerzett 9 pontjukkal, amit 5 mérkőzésen elért 3 győzelemmel és 2 vereséggel sikerült összegyűjteniük, emellett impozáns 25-7-es gólkülönbséggel rendelkeznek a kicsik. A házigazda Mezőkövesd azonos korosztályú csapata a 7. pozícióban szerepel, ők több mérkőzést játszottak, mint a VLA-s fiúk, szám szerint 7-et, melyek során 1 győzelem mellett 6 vereség született.

„Utazunk Mezőkövesdre. Nyilván a gyerekek szempontjából legfontosabb a győzelem, hogy javítani tudjanak az előző mérkőzések eredményein és minél előrébb helyezkedjenek el a tabellán. Nekem a legfontosabb, hogy lássam a fejlődést hétről-hétre, amilyen edzésmunkát végzünk, azt viszont lássam a mérkőzéseken. Fontos hogy csapatban és egyénileg is szemmel látható legyen a fejlődés” – mondta Törtei Tamás U12-es vezetőedzőnk.

A tizenhárom év alatti korosztályban akadémiánk növendékei a tabella 5. helyéről várják a folytatást, ők 4 lejátszott mérkőzésükből 3 találkozót sikeresen megnyertek, és csak a DVTK csapata tudta csapatunkat legyőzni. Így 9 ponttal és 18-8-as pozitív gólaránnyal foglalják el mieink az aktuális pozíciójukat. Az ellenfél közvetlenül előttünk, a 4. helyen áll, de ahogy a kisebb korcsoportban itt is több mérkőzést játszva, pontosan 7 találkozót, ahol 3 győzelem, 1 döntetlen és 3 vereség született, így 1 ponttal előzi meg aktuális ellenfele a VLA U13-as csapatát.

„ Hosszú idő telt azóta, mióta az utolsó bajnoki mérkőzésünket játszottuk. Azt érzem a gyerekeken, hogy hatalmas elánnal mentek az edzéseken. Úgy gondolom, hogy nagyon várják már a holnapi mérkőzést, ahogy edzőkként mi is. Nagyon bízom abban, mivel mindenki egészséges és teljes kerettel el tudunk utazni, hogy a mezőkövesdi túrát sikerrel tudjuk venni” – nyilatkozta a mérkőzés előtt Erős Gábor U13-as csapatunk vezetőedzője.

MLSZ KIEMELT U12 ÉSZAK-KELET, 8. FORDULÓ

Szombat, 10.30: Mezőkövesd Zsóry FC (7)–Várda LA (6.)

MLSZ KIEMELT U13 ÉSZAK-KELET, 8. FORDULÓ

Szombat, 12.00: Mezőkövesd Zsóry FC (4.)– Várda LA (5.)


next match
Kisvárda Master Good
Ferencvárosi TC
Buapest, Groupama Aréna
2024-04-20 17:00
OTP Bank Liga, 29. forduló
day
hour
minute
second
still to go before the start
Latest match
Kisvárda Master Good
4-1
3-1
Újpest FC
Kisvárda, Várkerti Stadion
2024-04-13 14:30
OTP Bank Liga, 28. forduló