Matinémérleg: háromból három

2020-09-05 06:57:17
VLA

A Várda LA három csapata 19-2-es gólkülönbséggel abszolválta meccseit

Szombaton délelőtt a Várda LA három korosztályos csapata lép pályára. A hazai pályán szereplő U19-esek valamint a Nyíregyházán fellépő U13-asok és U12-esek bajnoki mérkőzéseinek eredményeit itt követhetik majd nyomon.


REGIONÁLIS U19 ÉSZAKKELET, 2. FORDULÓ

Várda LA–GFSE Oros 11–0 (5–0)

Várda: Kerekes (Végső, a szünetben) - Nyéki, Deniszjuk (Kofel, 55.), Ténai (Jene, 55.), Simon (Kócsi, a szünetben), Lovász (Révész B., 55.), Riznicsenko, Újvári (Szabó Á., 55.), Honcsar (Pataki, a szünetben), Puporka, Durueke. Edző: Ádámszki Róbert.

Gól: Ténai (13.), Durueke (18.), Deniszjuk (20. és 46.), Honcsar (29.), Riznicsenko (37. és 83.), Pataki (57.), Jene (61.), Puporka (64. és 65.)

Ádámszki Róbert: – Magabiztos győzelmet arattunk! Ami bosszantó egy kicsit, hogy túlszórakoztuk több helyzetet is, győzelmünk lehetett volna még nagyobb különbségű.

MLSZ KIEMELT U13 ÉSZAKKELET, 1. FORDULÓ

Nyíregyháza Spartacus–Várda LA 2–5 (1–3)

Várda: Kovács O. – Horvat A., Juhász G., Polyák, Buda M., Ablonczy, Máté Cs., Pekarik, Hodovanec, Pfajfer, Bíró B. Csereként pályára léptek: Korbács (kapus), Király M., Teru, Ivánkó, Iski B., Amászta, Zámbori, Józsa-Vince. Edző: Erős Gábor.

Gól: Kovács M. (28.), Csubák (52.), illetve Bíró B. (12.), Buda M. (24. és 29.), Pfajfer (45.), Hodovanec (48.)

Erős Gábor: – Összességében teljesen megérdemelt győzelmet arattunk! Azért van némi hiányérzetem, mert még nagyon idény eleji formát mutattunk. Örülünk az öt szerzett gólnak, viszont nagyon nem örülünk a kapott kettőnek. Továbbra is csiszolnunk kell a befejezéseket mert az öt gól mellett rengeteg olyan lehetőségünk volt, amelyekből továbbiakat szerezhettünk volna. Természetesen örülünk annak is, hogy háromgólos különbséggel tudtunk nyerni Nyíregyházán. Megkezdtünk egy utat, és mondtam a srácoknak, hogy már csak tizenhét meccset kell megnyernünk...

A várakozás percei

Fölényes győzelem


MLSZ KIEMELT U12 ÉSZAKKELET, 1. FORDULÓ

Nyíregyháza Spartacus–Várda LA 0–3 (0–0)

Várda: Jakab - Oláh K., Kedves, Borimszkij, Fodor Á., Osztroha, Gombkötő S., Szarvas, Nagy M. Csereként pályára léptek: Nagy Z., Nagy A. (kapusok), Kristin, Gerzsenyi, Spanyol, Kantár, Szürös. Edző: Törtei Tamás.

Gól: Osztroha (31.), Szarvas (33. és 55.)

Törtei Tamás: – A eccs előtt azt mondtam a srácoknak, hogy egy kicsit más lesz ez, mint egy edzőmeccs hiszen bajnoki pontokért lépünk pályára. Úgy vagyunk vele, hogy a csapatjáték a legfontosabb, a második szempont a győzelem. Mindkettő szépen megvalósult, ugyanúgy mint az edzőmeccsen most is le tudtuk győzni a Nyíregyházát - külön öröm, hogy kapott gól nélkül. Akkor is uraltuk a mérkőzést amikor cserélgetni kezdtünk, de az természetes, hogy akadtak néhány perces üresjárataink. Az utolsó pillanatig küzdöttünk és nem ismertünk elveszett labdát.

Szarvas Milán önmaga második, csapata harmadik gólját szerzi éppen


Következő mérkőzés
Kisvárda Master Good
Debreceni VSC
Kisvárda, Várkerti Stadion
2024-03-30 14:30
OTP Bank Liga, 26. forduló
nap
óra
perc
mp
van még hátra a kezdőrúgásig
Legutóbbi mérkőzés
MTK Budapest
2-1
2-0
Kisvárda Master Good
Budapest, Új Hidegkuti Nándor Stadion
2024-03-17 17:30
OTP Bank Liga, 25. forduló