Második a negyedikkel: ez így rangadó

2020-12-17 16:15:24
Kisvárda FC

Még alakulhat úgy is, hogy a döntetlennel ezúttal elégedettek lehetnénk – BEHARANGOZÓ

A hétközi eredmények úgy alakultak, hogy csapatunk az Újpest elleni döntetlennel is megőrizte negyedik helyét az OTP Bank Liga tabelláján. Az esztendő utolsó mérkőzését a Mol Fehérvár FC otthonában játsszuk. A második és a negyedik helyezett mérkőzését nevezhetjük rangadónak?

„Nyugodt szívvel, és a csapat meg is érdemli azt a pozíciót, ahol jelenleg tartózkodik – mondta Supka Attila, a Kisvárda Master Good vezetőedzője. – Persze, szerettük volna megnyerni azokat a hazai meccseinket, amelyek döntetlenre végződtek, de azért azt is figyelembe kell venni, hogy bennünket is elért a koronavírus-járvány, ám tudtuk kezelni a helyzetet, és nem kerültünk olyan gödörbe, mint más, hasonló helyzetben lévő csapat. Nagyon fáradt mindenki, de erre a meccsre össze kell szorítanunk a fogunkat, meg kell mutatnunk, nem véletlenül állunk ott, ahol. És persze az sem mindegy, hogy milyen képet festünk magunkról az utolsó mérkőzésen, ami után jöhet egy hosszabb pihenő.”

Ahogy Supka Attila is jelezte, az elmúlt négy meccs döntetlendömpingje során nem mindegyik eredménnyel lehetett elégedett. De vajon ötödik döntetlenként elfogadná a fehérvári meccs eredményét?

„Nem fogadnám el, hiszen sportemberek vagyunk, győzni akarunk, meg ha döntetlen is lesz a vége, azt nem megkapjuk előre, hanem meg kell dolgoznunk érte. Alakulhat úgy a mérkőzés, hogy a döntetlen kedvező a számunkra, akkor bizonyára elégedettek leszünk vele” – felelte Supka Attila.


Latest match
Paksi FC
2-1
1-0
Kisvárda Master Good
Paks, Paksi FC Stadion
2024-05-18 17:45
OTP Bank Liga, 33. forduló