Mario válogatott duplája kapitányként

2022-09-23 20:37:31
Kisvárda FC

Két játékosunk is pályára lépett a pénteki Nemzetek Ligája-mérkőzéseken.

Négy kisvárdai játékos kapott meghívót a felnőtt, illetve U20-as/U21-es válogatottakba, és mind a négy ország csapatának pénteken volt mérkőzése.

A korosztályosok kezdték a sort, délután Észak-Macedónia U20-as válogatottja játszott a horvátországi Csáktornyán Albánia hasonló korcsoportos legjobbjai ellen. Játékosunk, Mario Ilievszki csapatkapitányként kapott szerepet a kezdő tizenegyben, és fontos szerepe volt az északmacedónok 3–1-es győzelmében, hiszen 1–1-es állás után válogatottja második és harmadik gólját szerezte. Ilievszki 75 percet töltött a gyepen. Hétfőn újabb mérkőzés vár rájuk a házigazda horvátokkal 1–1-es döntetlent játszó Szaúd-Arábia ellen

Mario Ilievszki (9) csapatkapitányként két gólt szerzett Észak_macedónia U20-as válogatottjában


A román U21-es válogatott Kolozsváron 4–1-re kikapott Spanyolországtól, a magyar útlevéllel is rendelkező, a románokhoz behívott Hindrich Ottó a kispadon foglalt helyet, és nem kapott játéklehetőséget.

Az este a felnőtt válogatottaké volt: a Nemzetek Ligája B-divíziójában a bosnyákok otthonában szereplő Montenegróban Driton Camaj, míg a C-szekcióban a Gibraltárt fogadó Bulgária válogatottjában Janisz Karabeljov is a cserejátékosok között kapott helyet. Mindketten pályára léptek, Camaj a 81. percben, csapata akkor már 1–0-s vesztésre állt, és az is maradt a végeredmény. Montenegrói játékosunknak ez volt a második válogatottsága. Karabeljovnak pedig a hetedik, egyben az első, amit kisvárdai futballistaként játszott. Beállásakor, a 71. percben a bolgárok 4–1-re vezettek, és végül 5–1-re győztek.


Latest match
Paksi FC
2-1
1-0
Kisvárda Master Good
Paks, Paksi FC Stadion
2024-05-18 17:45
OTP Bank Liga, 33. forduló