Maradt még meccs és eldöntendő kérdés is

2021-12-03 09:37:29
VLA

A várható cudar időben négy utánpótláscsapatunk is pályára lép a hétvégén – BEHARANGOZÓ.

Nem állítanánk, hogy a legideálisabb körülmények között, de utánpótláscsapataink közül három még a hétvégén is pályára lép – és az U14-eseink fellépését még el is halasztották egy héttel. Sőt, lesz még kisvárdai érdekeltségű mérkőzés a jövő hét közepén és végén is, hogy aztán december 14-én várhatóan végleg lezáródjon ez a viszontagságos, a betegségek miatt halasztásokkal teli utánpótlásősz.

Ami a hétvégén pályára lépőket illeti, ebben a pillanatban még nem lehet tudni, hogy lesz-e tétje a vasárnapi U16-os meccsnek, ami attól függ, hogy a szombati MTK–Debrecen összecsapás milyen eredményt hoz. Ha számunkra rosszat (tehát fővárosi győzelmet), akkor jelentős a tét, arról dönt a Győr elleni fellépés, hogy a kettő közül melyik csapat jut a felsőházba – garantálva a csupa erős ellenfelet a jövő évi folytatásra. Az U15-ösök ezen célja már megvalósult, de a Fradi ellen játszani mindig rangot jelent, mint ahogy a legkisebbek számára is van annak bája, ha a Diósgyőr ellen mérkőzhetnek.


MLSZ ORSZÁGOS U16 KIEMELT CSOPORT, 10. FORDULÓ

Vasárnap, 10.00: Várda LA (7.)–ETO FC Győr (8.)

Szabó Balázs, a VLA edzője: – Ha a szombati MTK–DVSC mérkőzés eredménye kedvezően alakul a számunkra, és a Debrecen legalább egy pontot szerez, akkor eldőlt, hogy a nyolc között végzünk, és a felsőházban folytathatjuk. Ha nem, akkor is saját kezünkben van a sorsunk, és vasárnap a döntetlen is elég lehet, hogy nyolcadikok legyünk, de természetesen nem ikszre játszunk a Győr ellen. Vannak sérültjeink a védelemben, őket pótolnunk kell. Szombathelyen érződött, hogy sok volt az egyhónapos szünet, a csütörtöki után vasárnap újabb meccs következik, bízom benne, hogy gyorsan tudunk regenerálódni, és a lehető legjobb állapotban lépünk pályára ezen a fontos mérkőzésen.


MLSZ ORSZÁGOS U15 KIEMELT CSOPORT, 1. FORDULÓ

Szombat, 14.00: Ferencváros (4.)–Várda LA (6.)

Katona György, a VLA edzője: – Ha a Ferencváros az ellenfél, az játékosként és edzőként is mindig pluszmotivációt kell, hogy adjon. Magyarország legnépszerűbb csapatáról van szó, amelynek az utánpótlása is kiemelkedő. Az egyik bajnokesélyes ellen játszunk, de nem feltartott kezekkel érkezünk. Eddig minden meccsünk sokgólos, élvezetes volt. Bízunk benne, hogy a „hagyományoknak” megfelelően most is így lesz. Sikerült három edzőmérkőzést játszani az elmúlt két hétben, amelyek jól segítették a felkészülésünket. Játékunk tovább épült, igy egészséges önbizalommal várjuk az újabb éles összecsapást.


MLSZ ORSZÁGOS U13 ÉSZAKKELET, 13. FORDULÓ:

Szombat, 11.00: Várda LA–Diósgyőri VTK

Törtei Tamás, a VLA edzője: – Ugyanazzal küzdünk, mint hetek óta, hogy a létszám legyen meg és tudjuk lejátszani a mérkőzéseket. Eléggé kaotikussá vált ez az utolsó négy-öt forduló, továbbra is a legfontosabb a gyerekek egészsége, de természetesen szeretnénk lejátszani a hátralévő mérkőzéseinket, és erőn felül teljesítve akár eredményessé is válva játszani, annak tudatában is, hogy az egyik legjobb csapatot fogadjuk a következő mérkőzésen.


MLSZ ORSZÁGOS U12 ÉSZAKKELET, 13. FORDULÓ

Szombat, 13.00: Várda LA–Diósgyőri VTK

Deák Béla, a VLA edzője: – Nagyon nehéz mérkőzés előtt állunk, mert számos negatív külső körülmény veszélyezteti és befolyásolja magának a mérkőzésnek a megrendezését is. Ennek ellenére látom a fiúkon, hogy nagyon várják a mérkőzést, fűti őket a visszavágás vágya. Bármilyen összetételben is lépünk pályára, mindent meg fogunk tenni, hogy itthon tartsuk a három pontot a jó erőkből álló DVTK ellen.


A borítófotón: A Vasas elleni meccs után két héttel most a Ferencváros vendége lesz U15-ös csapatunk


Latest match
Paksi FC
2-1
1-0
Kisvárda Master Good
Paks, Paksi FC Stadion
2024-05-18 17:45
OTP Bank Liga, 33. forduló