Marad a támadó felfogás

2020-02-14 18:37:29
Kisvárda FC

Az elmúlt egy hét az ismerkedés jegyében is telt a játékosok és a vezetőedző között.

Egy hét telt el azóta, hogy Bódog Tamás átvette a vezetőedzői szerepkört, így a Puskás Akadémia elleni mérkőzés előtt már nagyobb rálátása van a csapatra, mint legutóbb, amikor egyetlen közös edzéssel a háta mögött vezette csatába a Kisvárdát a Kaposvár ellen (5–3).

„A csapat nagyon jól dolgozik, mindenki „húz”, és továbbra is az a véleményem, hogy jó összetételű kerettel rendelkezünk – nyilatkozta Bódog Tamás. – Az elődeim jól dolgoztak, csak kicsit más felfogásban, de az elvek alapján megpróbáljuk ugyanazt továbbvinni, ugyanakkor az én filozófiámnak is vannak alappillérei, amelyeket mindenképpen szeretnék megvalósítani. Elmondtam a meccs után is, a szívemnek kedvesebb az öt hármas győzelem, mint az egy nullás, szerintem a szurkolók is jobban örültek neki, és ez a játék azért valahol értük van. Annak pedig külön örültem, hogy a második félidőben visszaköszöntek azok az akciók, kapu elé érkezések, amelyeket gyakoroltunk abban az egy napban, vagy legalábbis beszéltünk róla. Azért bízom benne, hogy támadásban és persze védekezésben is tudunk majd javulni.”

Idegenben is olyan támadó szellemű Kisvárdára is lehet számítani, mint a Kaposvár ellen?

„Visszakérdezek: legyen olyan a csapat? Ha igen, akkor bízzunk benne, hogy az is lesz. Mindig mindenkor győzelmi reményekkel lépünk pályára, meglátjuk, mit tudunk majd ebből megvalósítani.” – így Bódog Tamás.


next match
Vasas FC
Kisvárda Master Good
Budapest,Illovszky Rudolf Stadion
2024-07-28 19:00
MerkantilBank Liga, 1. forduló
day
hour
minute
second
still to go before the start
Latest match
Paksi FC
2-1
1-0
Kisvárda Master Good
Paks, Paksi FC Stadion
2024-05-18 17:45
OTP Bank Liga, 33. forduló