Makulátlan mérleg: két tornagyőzelem

2023-02-06 19:46:09
VLA

A Várda LA U13-as és U12-es csapatai összesen nyolc győzelemmel tértek haza Szlovákiából.

A szlovákiai Varannóban járt a Várda LA U13-as és U12-es csapata, amelyek az MFK Vranov meghívására nemzetközi, műfüves csarnokban rendezett tornán vettek részt. A mieink mindkét korosztályban megnyerték mérkőzéseiket, így összesen nyolc győzelemmel, no meg tornagyőzelmekkel térhettek haza.

A csapat nagyszerű teljesítményt nyújtott, nemcsak eredményesen, de stílusosan is játszva sikerült megnyerni ezt a rangos nemzetközi tornát – értékelte a látottakat Deák Béla, a VLA U13-as csapatának edzője. – Igazi nagybetűs csapatként funkcionáltunk. Jól működtek a letámadások és a nyomás alatti játékban is sokat fejlődtünk. Jó visszajelzés volt a torna több szempontból is, és sikerült jó hírét vinni az akadémiánknak. A gyerekek fejlődése szempontjából nagyon fontos lenne, hogy sokkal több ilyen ritmusú és hangulatú nemzetközi mérkőzést játszanak. Külön öröm, hogy végig fegyelmezettek tudtunk maradni és az egész tornán csak egy gólt kaptunk, azt is büntetőből.”

„Ismeretlen volt számunkra a mezőny, ezért csak a saját játékunkra koncentráltunk – vette át a szót az U12-esek edzője, Oláh Levente. – Nagyon jó mérkőzéseket sikerült játszani, erős, szervezett csapatok ellen, amelyek játszották a focit. Így remekül szolgálta a felkészülésünket ez a nemzetközi torna. Makulátlan mérleggel sikerült megszerezni az első helyet.”


NEMZETKÖZI FELKÉSZÜLÉSI TORNA, VARANNÓ (SZLOVÁKIA)


U13

Eredmények: Várda LA–MFK Vranov (szlovákiai) 2–0, –Szatmárnémeti (romániai) 4–1, –Krosno (szlovák) 1–0, –Tatran Presov (szlovák) 1–0

Végeredmény: 1. Várda La


U12

Eredmények: Várda LA–MFK Vranov 4–0, –FK Humenné (szlovák) 2–1, –FC FSG Ungvár (kárpátaljai) 2–0, –CAFT FAMT Presov (szlovák) 4–1

Végeredmény: 1. Várda LA


A fotókon: A borítófotón látható U13-as csapatunkhoz hasonlóan a piros mezes U12-esek is hibátlan mérleggel zártak


next match
Kisvárda Master Good
Zalaegerszegi TE FC
Kisvárda, Várkerti Stadion
2024-03-02 14:30
OTP Bank Liga, 23. forduló
day
hour
minute
second
still to go before the start
Latest match
Tiszakécskei LC
0-3
0-0
Kisvárda Master Good
Tiszakécske, Városi Sportcentrum
2024-02-28 18:00
Mol Magyar Kupa, nyolcaddöntő