Magabiztosan léptünk tovább

2018-10-31 16:24:28
Kisvárda FC

Még szerda este kiderül, hogy a következő fordulóban ki ellen lép pályára csapatunk.

A tizedik percben éppen eszünkbe jutott, hogy ilyenkor már vezettünk Szolnokon, amikor Gosztonyi András rástartolt az Artem Milevszkijtől elpattant labdára, és éles szögből a jobb alsó sarokba lőtte. A folytatásra sem kellett sokáig várni, Vuk Mitosevics nagyszerű labdáját Sergiu Negrut váltotta gólra. Román támadónk igazi kupaspecialista, hiszen az előző fordulóban Szolnokon is az ő gólja eredményezte a győzelmet és a továbbjutást (1–0). Negrut aztán a második félidőben is betalált, Ilics ziccerpasszát váltotta gólra, közben pedig Gosztonyi András is duplázott, miután 25 méteres szabadrúgásból szépen lőtt a kapuba.

Az 50. percre le is zárult a mérkőzés érdemi része, csapatunk energiatakarékos futballal jutott tovább úgy, hogy az alapcsapatból kilencen (Felipe, Bohdan Melnik, Ene Kornél, Vári Barnabás, Anderson Pico, Lucas, Sassá, Matija Misic és Horváth Zoltán) el sem utaztak a Heves megyei városba. Tétmérkőzésen viszont most debütált az egyes csapatban Rácz Ferenc és Gyüre Tamás, akik eddig csak a megyei I. osztályú második számú együttesben szerepeltek.

A Várda ezzel – második NB III-as ellenfelét kiejtve – bejutott a legjobb 32 közé, és a szerda este 20 órakor kezdődő ETO FC Győr–Újpest televíziós mérkőzés után az is kiderül, hogy a következő fordulóban ki lesz az ellenfelünk.


Magyar Kupa: A legjobb 32 közé jutásért

Gyöngyösi AK–Kisvárda Master Good 0–4 (0–3)

Gyöngyös, 400 néző, v.: Böcskei (Pápai, Baghy).

Gyöngyös: Daróczi – Molnár E., Csornij (Horváth M., a szünetben), Fehér I., Forgács P. – Tarnai, Gábriel – Lizák (Dávid, 61.), Gergely, Niedermüller (Fekete B., 61.) – Laurinyecz. Edző: Török János

Kisvárda: Minca – Hej, Beriosz, Izing, Lukjancsuk – Karaszjuk, Mitosevics – Negrut, Gosztonyi (Rácz F., a szünetben), Ilics (Kovácsréti, 61.) – Milevszkij (Gyüre T., 70.). Vezetőedző: Dajka László

Gólszerző: Gosztonyi (0–1) a 10., Negrut (0–2) a 21., Gosztonyi (0–3) a 25., Negrut (0–4) a 49. percben


A fotón: Sergiu Negrut (93) Gosztonyi Andráshoz hasonlóan két gólt is szerzett

Fotó: heol.hu


Latest match
Paksi FC
2-1
1-0
Kisvárda Master Good
Paks, Paksi FC Stadion
2024-05-18 17:45
OTP Bank Liga, 33. forduló