Magabiztosan győztek a nagyobbak, nem esett gól a kisebbeknél

2021-03-03 12:37:00
VLA

Az U13-as és U12-es csapataink Tarpán kezdték a tavaszt.

MLSZ KIEMELT U13 ÉSZAKKELET, 6. FORDULÓ

Tarpa SC–Várda LA 1–4 (1–1)

Várda: Kobilinszkij – Horvat A., Amászta, Polyák, Buda M., László Á., Bobal, Ablonczy, Pekarik, Hodovanec, Bíró B. Csereként pályára léptek: Korbács (kapus), Erdős Zs., Király M., Ivánkó, Iski L., Kalán, Zámbori, Iski B. Edző: Erős Gábor.

Gól: Csutora (13.) illetve Ablonczy (7.), Hodovanec (32. és 38.), László Á. (56.)

Erős Gábor: – Kicsit gyengébb játékkal rukkoltunk elő, mint ahogy azt az edzőmérkőzések alatt megszoktunk. De igazából magabiztos győzelmet arattunk így is. Vegyük ezt most év eleji formának, ettől azt gondolom, hogy jobb teljesítményre leszünk képesek a bajnokság többi mérkőzésén.


MLSZ KIEMELT U12 ÉSZAKKELET, 6. FORDULÓ

Tarpa SC–Várda LA 0–0

Várda: Nagy Á. - Oláh K., Kedves, Borimszkij, Kis R., Osztroha, Harsányi L., Szarvas, Nagy M. Csereként pályára lépett: Nagy Z., Jakab (kapusok), Torma, Ferkó, Gerzsenyi, Spanyol, Gombkötő. Edző: Törtei Tamás.

Törtei Tamás: – Mint ahogy lenyilatkoztam a meccs előtt, papíron gyengébb csapat ellen győzni jöttünk. Ez sajnos nem jött össze! Ennek az oka az, hogy semmi nem valósult meg abból amit látni szerettünk volna a stábommal. Nem sikerültek az első érintések, a passzok minősége. Nekünk kellett volna kezdeményezni, ez azonban nem valósult meg. Átvettük az ellenfél ritmusát, akik hősiesen levédekezték a mi impotens támadójátékunkat.




Következő mérkőzés
Ferencvárosi TC
Kisvárda Master Good
Buapest, Groupama Aréna
2024-04-20 17:00
OTP Bank Liga, 29. forduló
nap
óra
perc
mp
van még hátra a kezdőrúgásig
Legutóbbi mérkőzés
Kisvárda Master Good
4-1
3-1
Újpest FC
Kisvárda, Várkerti Stadion
2024-04-13 14:30
OTP Bank Liga, 28. forduló