Magabiztos, háromgólos győzelem

2021-10-10 12:30:04
Kisvárda FC

NB III-as csapatunk remekelt a vasárnapi, egri bajnokin – EDZŐI NYILATKOZATTAL frissítve.

NB III KELETI CSOPORT: 11. FORDULÓ

EGER SEKISVÁRDA MASTER GOOD II 0–3 (0–1)

Eger, Szentmarjay Tibor Városi Stadion. V.: Újhelyi

Eger: Ivicevic – Hadnagy, Katona A., Farkas K., Hegedűs D. (Antal Zs., a szünetben), Nagy-Kolozsvári, Tóth Á. (Csifó, 64.), Juhász G., Nagy G. (Zimányi Á., a szünetben), Vajda Á., Pölöskei P. Edző: Labancz Róbert

Kisvárda II: Németh M. – Avetiszjan (Vass O., 76.), Králik, Rubus, Sikorszki – Ötvös (Bíró R., 76.), Szőr – Szentes D. (Himics, 60.), Nagy M. K. (Kirjuhin, 82.), Czérna – Gosztonyi (Bokor M., 60.). Edző: Kocsis János

Gólszerző: Szentes D. (0–1) a 42., Nagy M. K. (0–2) az 51., Nagy M. K. (0–3) az 58. percben

42. perc: Nagy Mihály Krisztián löbbölte a labdát a védelem mögé, Szentes elé, Ivicevic kapus rosszul futott ki a kapujából, a labda Szentes előtt maradt, és ő 13 méterről a kapu közepébe gurította, 0–1.

51. perc: Mintaszerű kontra, Gosztonyi balról keresztbe ívelt labdáját Ötvös egyből Nagy Mihály Krisztián elé tálalta, aki 10 méterről jobbal a kapu jobb oldalába lőtte, 0–2.

58. perc: Gosztonyi átadásával Szőr tört be a tizenhatoson belülre a bal oldalon, középre gurításából Nagy Mihály Krisztián becsúszva, két méterről jobbal lőtt a jobb alsó sarokba, 0–3.

Kocsis János: – A mérkőzés elejétől lehetett látni, hogy a két csapat között nagyon nagy a tudásbeli különbség. Ez az első félidőben a rengeteg rossz döntésünk és a koncentráció hiánya miatt az eredményben még nem mutatkozott meg, de a második játékrész elején picivel koncentráltabbak voltunk, sikerült két helyzetet gólra váltanunk, amivel el is döntöttük a mérkőzést. Fontos volt, hogy három nyeretlenül megvívott meccs után győzni tudjunk. Volt már olyan, hogy jobb teljesítménnyel nem sikerült nyernünk, ezúttal sok hibával játszottunk, viszont három ponttal gazdagodtunk.


YouTube-csatornánkon ÉLŐ-ben közvetítjük a mérkőzést.

Iratkozz fel YouTube-csatornánkra, hogy nem maradj le videóinkról.




Következő mérkőzés
Ferencvárosi TC
Kisvárda Master Good
Buapest, Groupama Aréna
2024-04-20 17:00
OTP Bank Liga, 29. forduló
nap
óra
perc
mp
van még hátra a kezdőrúgásig
Legutóbbi mérkőzés
Kisvárda Master Good
4-1
3-1
Újpest FC
Kisvárda, Várkerti Stadion
2024-04-13 14:30
OTP Bank Liga, 28. forduló