Magabiztos győzelem

2022-05-14 15:43:08
Kisvárda FC

Zsinórban harmadik hazai meccsét is megnyerte NB III-as csapatunk. EDZŐI ÉRTÉKELÉSSEL

NB III KELETI CSOPORT: 36. FORDULÓ

KISVÁRDA MASTER GOOD II–DEBRECENI VSC II 4–1 (3–0)

Kisvárda, Várkerti Sporttelep, 150 néző, v.: Újhelyi T.

Kisvárda II: Perehanec – Czene Z., Králik P., Vass O., Sikorszki – Bíró R. (Hricu, 82.), Szőr – Simon M. (Heles, a szünetben), Gosztonyi (Kirjuhin, 63.), Nagy M. K. (Nikolasin, 78.) – Bokor M. (Czérna, 78.). Edző: Kocsis János

DVSC II: Liztes B. – Székelyhidi (Kovács G., a szünetben), Balla M., Tordai (Kenderesi, 84.), Pintér Á. (Zahuczky, a szünetben), Fábián B., Nagy R., Lénárt G., Sipos Sz. (Bárány, 59.), Sármány, Kalafat (Bökönyi, 78.). Edző: Szűcs János

Gólszerző: Nagy M. K. (1–0) a 9., Bíró R. (2–0) a 14., Bíró R. (11-esből, 3–0) a 20., Bárány (3–1) a 61., Czérna (4–1) a 80. percben.

Kiállítva: Sármány a 76. percben.

9. perc: Szabadrúgáshoz jutottunk a bal oldalon, a tizenhatos oldalvonalánál, Nagy Mihály Krisztiántól talán mindenki beadásra számított, ő azonban jobbal a bal felső sarokba csavarta a labdát, 1–0.

14. perc: Nagy Mihály Krisztián végzett el balról szögletet, a labda átszállt a másik oldalra, ahonnan Gosztonyi középre fejelte, Bíró Roland pedig egy lépésről a kapuba segítette, 2–0.

20. perc: Gosztonyi tolta meg a labdát a tizenhatoson belül a jobb oldalon, ahol Fábián buktatta. Az eset után a szabálytalankodó debreceni védőt kellett ápolni, de ez nem zavarta meg Bíró Rolandot, aki a megítélt tizenegyesből jobbal a jó irányba vetődő kapus keze mellett a bal alsó sarokba lőtte a labdát, 3–0.

61. perc: Balla Mátyás 22 méterről a baloldali kapufát találta el a kipattanóból a csereként épphogy beállt Bárány fejelt kapura, erőtlenül, de utolérte a labdát, és két méterről a bal alsó sarokba passzolta, 3–1.

76. perc: Sármány törlesztett Czene Zalánnal szemben, ezért megkapta második sárga lapját és a kiállítás sorsára jutott.

80. perc: Remek felívelést követően Czérna vette át remekül a labdát, majd egy cselt követően a 16-os sarkától kapura lőtt, lövése egy vendégjátékoson megpattanva a hálóban kötött ki, 4–1.

Kocsis János: – Nagyon örülök annak, hogy sikerült ismét jól kezdeni hazai pályán a mérkőzést. Az első húsz-huszonöt percben teljes mértékben a mi akaratunk érvényesült, ellenfelünknek egy pillanatnyi lehetőséget sem adtunk. A szünet picit elkényelmesített minket, a második félidőben az agresszivitás már nem volt bennünk úgy, mint az első játékrészben. Örülünk annak, hogy a Czérna Erik visszatért, és gólt tudott szerezni. Összességében jó teljesítményt nyújtottunk, nagyon bízom benne, hogy ez a szellemiség és hatékonyság fog elkísérni bennünket a hátralévő két fordulóra is.

YouTube-csatornánkon ÉLŐ-ben közvetítjük a mérkőzést.

Iratkozz fel YouTube-csatornánkra, hogy nem maradj le videóinkról.


Következő mérkőzés
Kisvárda Master Good
Debreceni VSC
Kisvárda, Várkerti Stadion
2024-03-30 14:30
OTP Bank Liga, 26. forduló
nap
óra
perc
mp
van még hátra a kezdőrúgásig
Legutóbbi mérkőzés
MTK Budapest
2-1
2-0
Kisvárda Master Good
Budapest, Új Hidegkuti Nándor Stadion
2024-03-17 17:30
OTP Bank Liga, 25. forduló