Magabiztos győzelem az első bajnokin

2022-07-30 17:11:07
Kisvárda FC

Tartalékcsapatunk a játékot végig irányítva, magabiztosan győzte le a vendég Eger együttesét – VIDEÓ.

NB III KELETI CSOPORT: 1. FORDULÓ

KISVÁRDA MASTER GOOD II–EGER SE 4–0 (2–0)

Kisvárda, Várkerti Stadion. Vezeti: Tóth T.

KISVÁRDA II: Perehanec – Avetiszjan, Králik, Bíró R., Sikorszki – Kirjuhin, Szőr – Simon M. (Bjelalov, 69.), Honcsar (Himics, 69.), Heles (Poludnjak, 85.) – Nagy M. K. (Bokor M., a szünetben). Edző: Kocsis János

EGER: Szalay A. – Hegedűs D., Juhász G., Hadnagy, Kispál – Orosz D. (Batta G., 67.), Burger (Bánik, 74.), Jónyer, Nagy G. – Berki P. (Dobler, 67.), Simon A. Edző: Szekeres Adrián

Gólszerző: Nagy M. K. (1–0) a 9., Nagy M. K. (2–0) a 24., Honcsar (3–0) a 68., Avetiszjan (4–0) a 81. percben.

9. perc: Szőr kiugratásával Nagy Mihály Krisztián lépett ki a védők közül, és az ellenfél ötöséhez érve a kapus is kicselezve, majd miközben elcsúszott, kapura gurított, és a menteni igyekvő védő csak a gólvonalon túl érte utol a labdát, 1–0.

24. perc: ossz egri passzt követően Simon Mátyás a tiizenhatoson belül csapott le a labdára, közelről a kapusba lőtt, de a labda Nagy Mihály Krisztián elé perdült, aki 2 méterről bestukkolta azt a kapuba, 2–0.

68. perc: Honcsar kapott remek labdát Sikorszkitól a jobb oldalon, majd befelé húzott, az ellenfél tizenhatosához érve egy csel után, 17 méterről ballal laposan a bal alsó sarokba lőtt, 3–0.

81. perc: Bjelalov jobb oldali beadása után Králik fejelt kapura, de Szalay védett, majd ide-oda pattogott a labda, míg Avetiszjan 8 méterről ballal azt a kapuba lőtte, 4–0.

Kocsis János: – Fontos volt, hogy megszerezzük a három pontot a bajnoki nyitányon, ezt sikerült is teljesítenünk. Nagyon sok energiát fektettünk a mérkőzésbe, rengeteg jó megoldásunk volt, amikből gólokat tudtunk szerezni, azonban látni kell azt is, hogy vannak visszatérő hibánk, amelyeket viszont folyamatosan csökkenteni és javítani kell.

YouTube-csatornánkon ÉLŐ-ben közvetítettük a mérkőzést.


Iratkozz fel YouTube-csatornánkra, hogy nem maradj le videóinkról.next match
Kisvárda Master Good
Zalaegerszegi TE FC
Kisvárda, Várkerti Stadion
2024-03-02 14:30
OTP Bank Liga, 23. forduló
day
hour
minute
second
still to go before the start
Latest match
Tiszakécskei LC
0-3
0-0
Kisvárda Master Good
Tiszakécske, Városi Sportcentrum
2024-02-28 18:00
Mol Magyar Kupa, nyolcaddöntő