Magabiztos győzelem az edzőmeccsen

2021-10-08 14:46:50
Kisvárda FC

Péntek délután az ukrán élvonalbeli Minaj ellen lépett pályára NB I-es csapatunk.

Már a 12. percben megszerezte a vezetést csapatunk az ukrán élvonalbeli FK Minaj elleni péntek délutáni edzőmeccsen: Jasir Asani lőtt laposan a kapu jobb alsó sarkába nyolc méterről, 1–0.

A 17. percben Kovalenko beívelése tökéletesen találta meg a 16-oson belül Petrusenkot, aki 10 méterről tisztán lőhetett kapura, de Artem Odincov védeni tudott. Rá két percre Kovalenko kapott egy remek kiugratást, de tizenhat méterről a lécet találta el.

A 23. minutumban növeltük előnyünket, Ötvös Bence szerzett labdát az ellenfél térfelének közepén, majd néhány igazítást követően 22 méterről kilötte a jobb alsó sarkot, 2–0. Nem sokkal később Asanit lökték fel a büntetőterületen belül, a játékvezető tizenegyest ítélt, melyet Lucas értékesített, 3–0. Röviddel a szünet előtt egy remek kontratámadás után Asani passzolta ki a labdát Driton Camajnak, aki tíz méterről a hosszú sarokba tekert, 4–0.

A második játékrész elején egy röviden felszabadított labdát követően Lucas lőtt kapura 20 méterről, a labda nem sokkal ment el a jobb kapufa mellett. Néhány percre rá szépítettek a vendégek, Rubus Tamás szabálytalankodott a tizenhatoson belül Seleznyovval szemben. A sértett magabiztosan értékesítette a megítélt büntetőt, 4–1.

A mérkőzés hajrájában egy szép, sokpasszos kontratámadás végén Zlicsis Lázár adta le a labdát a mellette futó Camajnak, aki 11 méterről kapura lőtt, de a vendégek kapusa hárítani tudta a próbálkozást. A kilencvenedik percben Asani lőtt kapura szabadrúgásból, 18 méterről, lövése után a labda középre tartott, és a kapus hárítani tudta. Ez volt a találkozó utolsó érdemleges momentuma, az eredmény már nem változott, csapatunk 4–1-re győzött.


ELŐKÉSZÜLETI MÉRKŐZÉS

Kisvárda Master Good–FK Minaj (ukrán) 4–1 (4–0)

Várkerti Stadion, zárt kapuk mögött, v.: Szilágyi S.

KISVÁRDA: Odincov – Melnik, Kravcsenko, Rubus (Prenga), Leoni (Hej) – Lucas (Bumba), Karabeljov – Asani, Ötvös (Zlicsics), Nagy M. K. (Gosztonyi) – Camaj

MINAJ: Kemkin – Goncsar, Gorin, Matics, Sinegur, Petrusenko, Meszhi, Kniszk, Kulijev, Kovalenko, Bilonog. Csereként bevethető volt: Penkov, Kucser, Vekljak, Szemenko, Lihovidko, Bodnya, Bajdal, Kobak, Seleznyov, Ahkemtadze

Gól: Asani, Ötvös, Lucas (11-esből), Camaj, illetve Seleznyov (11-esből)


Latest match
Paksi FC
2-1
1-0
Kisvárda Master Good
Paks, Paksi FC Stadion
2024-05-18 17:45
OTP Bank Liga, 33. forduló