Lucas a válogatottban

2019-11-12 12:50:55
Kisvárda FC

Paksi gólszerzőnket a forduló csapatába jelölték.

A csakfoci.hu szakportál az NB I 12. fordulójának válogatottjába jelölte Lucast. Csapatkapitányunkat nem először éri ez a megtiszteltetés a mostani bajnokságban. A beválogatás indoklásában ez szerepel: „A kisvárdaiak legjobbja volt, remekül osztogatott a középpályán. Úgy tűnt, hogy a 88. percben szerzett gólja győztes találat lesz, de aztán a paksiak a ráadásban egyenlítettek.”

A forduló csapatát uralják a Debrecenben fölényes győzelmet aratott ferencvárosiak, de csapatunk legutóbbi ellenfeléből, a Paksból is bekerültek ketten.

A csakfoci.hu válogatottja így néz ki a 12. fordulóban: Szappanos (Mezőkövesd) – Lovrencsics G. (Ferencváros), Batik (Bp. Honvéd), Szabó J. (Paks) – Varga R. (Ferencváros), Nwobodo (Újpest), Lucas (Kisvárda Master Good), Tokmac (Ferencváros) – Isael (Ferencváros), Feczesin (Újpest), Hahn (Paks).

A teljes mezőnyt tekintve az InStat elemző rendszer két kategóriában „látott” kisvárdai játékosokat az első öt között: Rados Protics tíz megnyert párharcával (a 11-ből) holtversenyben a negyedik lett a „Győztes párharc”, Lucas pedig 47-es értékkel ötödik a „Sikeres támadópassz” kategóriában.


Latest match
Kisvárda Master Good
0-0
0-0
Debreceni VSC
Kisvárda, Várkerti Stadion
2023-12-02 19:30
OTP Bank Liga, 15. forduló