Liverpoolban is tudják, hogy Kisvárdán maradt

2020-04-09 11:02:38
Kisvárda FC

Lapszemle: Össztűz zúdult vezetőedzőnkre, Bódog Tamásra.

A csütörtökönként megjelenő hetilap a Sport plusz egyik állandó rovata az „A 11-es nem mindig büntető”, amelynek keretében tizenegy neves sportújságíró tesz fel egy-egy kérdést a kiszemelt alanynak. A legfrissebb, április 9-én megjelent számban Bódog Tamás, a Kisvárda Master Good vezetőedzője az „áldozat” – rá zúdult a tizenegyek össztüze.

A válaszokból kiderül, hogy Jürgen Klopp, a Liverpool menedzsere, Bódog Tamás jó barátja is meglepődve fogadta, hogy vezetőedzőnk Kisvárdán tartózkodik, és ezekben az időkben sem tért haza a családjához, Németországba. Bár, Kloppnál is hasonló a helyzet, hiszen miként az ő játékosai, úgy a sztáredző is maradt a munkavégzése helyén, Liverpoolban.

Kihagyhatatlan témát jelentett, a két, szó nélkül távozott román futballista, Gheorghe Grozav és Iasmin Latovlevici esete. A velük kapcsolatos kérdésekre adott válaszokból egyrészt kiderült, hogy a szponzorautók már megkerültek (trélerrel küldték vissza Kisvárdára – tesszük hozzá mi), másrészt Bódog Tamás szerint leginkább az eljárásmóddal volt a baj, azzal, hogy szó nélkül hagytak itt csapot, papot. Egyesek szerint magánemberként érthető a lépésük, erre mondta Bódog, hogy akkor már neki is rég haza kellett volna mennie. Bódog Tamás tartja magát ahhoz, hogy „Grozav ugyan Bundesliga-szintű futballista, de a hozzáállása – nem megbántva egyetlen alacsonyabb osztályban szereplő lelkes amatőrt sem – egy megye hármas labdarúgóéhoz hasonló.”

A válaszokból továbbá kiderül, hogy a „pénz, siker, család, egészség, szeretet” szavak közül számára a család a legfontosabb; hogy szkeptikus a mostani bajnokság befejezését illetően, és szerinte a vakcina megjelenése jelentené a fényt az alagút végén; hogy bár Szabolcsban népszerű nedű a pálinka, de ő maradna inkább a hideg sörnél; illetve megtudtuk, hogy milyen nyomokat hagyott a lelkében és a bokáján a Pécsen játszott, horvátok elleni válogatott mérkőzés.

A teljes összeállítás a Sport plusz csütörtökön megjelent számában olvasható.


next match
Vasas FC
Kisvárda Master Good
Budapest,Illovszky Rudolf Stadion
2024-07-28 19:00
MerkantilBank Liga, 1. forduló
day
hour
minute
second
still to go before the start
Latest match
Paksi FC
2-1
1-0
Kisvárda Master Good
Paks, Paksi FC Stadion
2024-05-18 17:45
OTP Bank Liga, 33. forduló