Legyőzték az eddig hibátlan listavezetőt

2018-04-24 10:04:40
Kisvárda FC

MLSZ U15 II. osztály Észak-Kelet 21. forduló

MLSZ U15 II. osztály Észak-Kelet 21. forduló

Hajdúböszörményi TE-Olasz Focisuli–Várda LA 0-2 (0-0)

VLA: Vegső – Dolonai, Biró, Csontos, Galambos (Tóth R.), Kalij, Vass, Martinuzzi, Újvari(Csercsa), Pataki, Dolhai M. (Petreckij)

Gól: Petreckij, Újvari Kiállitva: Tóth R. (53. p.)

Deák Béla, edző: – Nagyon szervezett és fegyelmezett játékkal sikerült legyőzni a listavezető, eddig százszázalékos teljesítményt nyújtó hazai csapatot. A fiúk az első perctől átérezték a mérkőzés fontosságát, kezdeményezően léptek fel, és a helyzetek mellett kapufáig is eljutottak, majd a második félidő elejen egy szép akció végén megszületett a vezető találat is. A kiállítás utan visszahúzódtunk, de egy szép kontra után sikerült növelni az előnyt. A nagy meleg ellenére az iramra sem lehettett panasz, büszke vagyok a játékosaimra, akik eredményes hetet zártak. Külön öröm, hogy kapott gól nélkül, alázatosan es taktikusan tettük mindezt.

MLSZ U14 II. osztály Észak-Kelet 21. forduló

hajdúböszörményi TE-Olasz Focisuli Várda LA 5–1 (2–1)

VLA: Császár A. – Tintér, Ari, Papp J. (Ténai), Jene, Tyrkus, Gritsu (Helesh), Medve (Dolhai D.), Khudan, cservenyák (Vojtkó), Szabó V. (Horvat).

Gól: Tyrkus

Virágh István, edző: – Először is gratulálunk ellenfelünk bajnoki címéhez és sikeres megmérettetést kívánunk neki az osztályozón! Amire készültünk, azt kaptuk vissza a mérkőzésen, sajnos négy rögzített helyzetnél is lassan reagáltunk, és ezekből gólokat kaptunk. A fiúk fejlődését minél több ilyen mérkőzés szolgálná és a jövőben erre is figyelnünk kell. Voltak olyan szituációk, amik nem nekünk kedveztek, de ezek feldolgozására is jobban meg kell tanítanunk őket.


Latest match
Paksi FC
2-1
1-0
Kisvárda Master Good
Paks, Paksi FC Stadion
2024-05-18 17:45
OTP Bank Liga, 33. forduló