Legyőzték az eddig hibátlan listavezetőt

2018-04-24 10:04:40
Kisvárda FC

MLSZ U15 II. osztály Észak-Kelet 21. forduló

MLSZ U15 II. osztály Észak-Kelet 21. forduló

Hajdúböszörményi TE-Olasz Focisuli–Várda LA 0-2 (0-0)

VLA: Vegső – Dolonai, Biró, Csontos, Galambos (Tóth R.), Kalij, Vass, Martinuzzi, Újvari(Csercsa), Pataki, Dolhai M. (Petreckij)

Gól: Petreckij, Újvari Kiállitva: Tóth R. (53. p.)

Deák Béla, edző: – Nagyon szervezett és fegyelmezett játékkal sikerült legyőzni a listavezető, eddig százszázalékos teljesítményt nyújtó hazai csapatot. A fiúk az első perctől átérezték a mérkőzés fontosságát, kezdeményezően léptek fel, és a helyzetek mellett kapufáig is eljutottak, majd a második félidő elejen egy szép akció végén megszületett a vezető találat is. A kiállítás utan visszahúzódtunk, de egy szép kontra után sikerült növelni az előnyt. A nagy meleg ellenére az iramra sem lehettett panasz, büszke vagyok a játékosaimra, akik eredményes hetet zártak. Külön öröm, hogy kapott gól nélkül, alázatosan es taktikusan tettük mindezt.

MLSZ U14 II. osztály Észak-Kelet 21. forduló

hajdúböszörményi TE-Olasz Focisuli Várda LA 5–1 (2–1)

VLA: Császár A. – Tintér, Ari, Papp J. (Ténai), Jene, Tyrkus, Gritsu (Helesh), Medve (Dolhai D.), Khudan, cservenyák (Vojtkó), Szabó V. (Horvat).

Gól: Tyrkus

Virágh István, edző: – Először is gratulálunk ellenfelünk bajnoki címéhez és sikeres megmérettetést kívánunk neki az osztályozón! Amire készültünk, azt kaptuk vissza a mérkőzésen, sajnos négy rögzített helyzetnél is lassan reagáltunk, és ezekből gólokat kaptunk. A fiúk fejlődését minél több ilyen mérkőzés szolgálná és a jövőben erre is figyelnünk kell. Voltak olyan szituációk, amik nem nekünk kedveztek, de ezek feldolgozására is jobban meg kell tanítanunk őket.


Következő mérkőzés
Mezőkövesd Zsóry FC
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd, Városi Stadion
2021-12-12 18:45
OTP Bank Liga, 16. forduló
nap
óra
perc
mp
van még hátra a kezdőrúgásig
Legutóbbi mérkőzés
Kisvárda Master Good
2-1
2-1
Mol Fehérvár FC
Kisvárda, Várkerti Stadion
2021-12-05 13:30
OTP Bank Liga, 15. forduló