Legyőzték az eddig hibátlan listavezetőt

2018-04-24 10:04:40
Kisvárda FC

MLSZ U15 II. osztály Észak-Kelet 21. forduló

MLSZ U15 II. osztály Észak-Kelet 21. forduló

Hajdúböszörményi TE-Olasz Focisuli–Várda LA 0-2 (0-0)

VLA: Vegső – Dolonai, Biró, Csontos, Galambos (Tóth R.), Kalij, Vass, Martinuzzi, Újvari(Csercsa), Pataki, Dolhai M. (Petreckij)

Gól: Petreckij, Újvari Kiállitva: Tóth R. (53. p.)

Deák Béla, edző: – Nagyon szervezett és fegyelmezett játékkal sikerült legyőzni a listavezető, eddig százszázalékos teljesítményt nyújtó hazai csapatot. A fiúk az első perctől átérezték a mérkőzés fontosságát, kezdeményezően léptek fel, és a helyzetek mellett kapufáig is eljutottak, majd a második félidő elejen egy szép akció végén megszületett a vezető találat is. A kiállítás utan visszahúzódtunk, de egy szép kontra után sikerült növelni az előnyt. A nagy meleg ellenére az iramra sem lehettett panasz, büszke vagyok a játékosaimra, akik eredményes hetet zártak. Külön öröm, hogy kapott gól nélkül, alázatosan es taktikusan tettük mindezt.

MLSZ U14 II. osztály Észak-Kelet 21. forduló

hajdúböszörményi TE-Olasz Focisuli Várda LA 5–1 (2–1)

VLA: Császár A. – Tintér, Ari, Papp J. (Ténai), Jene, Tyrkus, Gritsu (Helesh), Medve (Dolhai D.), Khudan, cservenyák (Vojtkó), Szabó V. (Horvat).

Gól: Tyrkus

Virágh István, edző: – Először is gratulálunk ellenfelünk bajnoki címéhez és sikeres megmérettetést kívánunk neki az osztályozón! Amire készültünk, azt kaptuk vissza a mérkőzésen, sajnos négy rögzített helyzetnél is lassan reagáltunk, és ezekből gólokat kaptunk. A fiúk fejlődését minél több ilyen mérkőzés szolgálná és a jövőben erre is figyelnünk kell. Voltak olyan szituációk, amik nem nekünk kedveztek, de ezek feldolgozására is jobban meg kell tanítanunk őket.


next match
Puskás Akadémia FC
Kisvárda Master Good
Felcsút, Pancho Aréna
2023-10-06 20:30
OTP Bank Liga, 9. forduló
day
hour
minute
second
still to go before the start
Latest match
Fehérvár FC
3-1
1-1
Kisvárda Master Good
Székesfehérvár, Sóstói Stadion
2023-10-01 15:00
OTP Bank Liga, 8. forduló