Legutóbb is ő fújta

2020-05-29 18:51:17
Kisvárda FC

Megismétlődik a legutóbbi Újpest elleni mérkőzésünk játékvezetői küldése.

Legutóbbi kisvárdai látogatása alkalmából egyfajta jég már megtört, hiszen a Bognár Tamás által vezetett mérkőzésen sikerült pontot szerezni – a korábbi három alkalommal azt sem. Sőt, február 22-én a győzelem is csaknem összejött, hiszen a hajrá kezdetéig 2–0-ra vezettünk a Diósgyőr ellen, a vége azonban 2–2 lett.

A bajnokság újrakezdése alkalmából újra Bognár Tamás lesz a játékvezető a Várkertben, a szombaton 16:55-kor kezdődő Újpest elleni bajnokin. Oldalvonali segítői Vígh-Tarsonyi Gergő és Márkus Tamás lesznek, az alapvonalaknál pedig Erdős József és Csonka Bence teljesít szolgálatot, míg a tartalékjátékvezetői szerepkört Horváth Róbert látja el.

Bognár Tamás vezette a kisvárdai futball történetének első NB I-es meccsét, amikor 4–0-ra kaptunk ki a Mol Vidi FC otthonában. Ezt követően több mint egy év múlva találkoztunk vele, tavaly szeptemberben a Mezőkövesd elleni hazai (1–2), majd az Újpest elleni decemberi idegenbeli mérkőzésen (0–1) működött közre. Vagyis ő vezette a két csapat legutóbbi összecsapását is.

A négy, általa vezetett meccsen két kisvárdai játékost (Vári Barnabást a Vidi, Sztavrosz Cukalaszt a Kövesd ellen) állította ki, az ellenfelek közül a Cukalasszal kakaskodó Aljakszandar Karnyicki kapott piros lapot. Büntetőt egyet ítélt ellenünk a Vidi ellen, sárga lapból kilencet mutatott fel kisvárdai játékosnak, nyolcat a mindenkori ellenfeleknek.


A borítófotón: Bognár Tamás meccs előtti pénzfeldobását Lucas most is testközelből figyelheti, az Újpestből azóta a Vasasba igazolt Feczesin Róbert viszont már nem


Következő mérkőzés
Kisvárda Master Good
Újpest FC
Kisvárda, Várkerti Stadion
2021-10-17 14:30
OTP Bank Liga, 9. forduló
nap
óra
perc
mp
van még hátra a kezdőrúgásig
Legutóbbi mérkőzés
Budapest Honvéd
2-1
1-1
Kisvárda Master Good
Budapest, Új Bozsik Aréna
2021-10-01 20:00
OTP Bank Liga, 8. forduló