Legalább látják a napot

2022-08-10 19:49:35
Kisvárda FC

A Molde edzője biztos abban, hogy nem követik el még egyszer a vasárnapi hibákat. FOTÓGALÉRIA, VIDEÓ

Előfordulhat-e még egyszer az, ami a vasárnapi, Kristiansund elleni bajnoki mérkőzésen, vagyis, hogy az ellenfél a 16. percben már 2–0-ra vezessen? Mert ha igen, akkor veszélybe kerülhetne a kisvárdai visszavágóra háromgólos előnnyel érkező Molde FK továbbjutása az Európa-konferencialiga rájátszásába jutásért.

„Nem” – válaszolta lakonikus tömörséggel Eirling Moe, a Molde vezetőedzője a szerda esti sajtótájékoztatón. Válaszát arra alapozta, hogy tanultak a hibáikból, no meg a csapat így is meg tudta nyerni a számukra oly fontos presztízsrangadót. A tréner kifejtette, azért is érkeztek két nappal korábban a meccs helyszínére, hogy élvezzék kicsit a napot (elmondása szerint Norvégiában még egész nyáron nem látták...), meg hogy az ellenféllel szembeni maximális tiszteletüket is kifejezzék vele. Moe nem tartja lefutottnak a párharcot, de jó esélyt lát csapata továbbjutására.

A játékosok közül Sivert Mannsverk vett részt a médiaeseményen. Húszéves kora ellenére a párharc első meccsét is végigjátszotta és az ő gólja döntötte el az idei norvég kupadöntőt, amelyet május 1-jén 1–0-ra nyert meg a Molde a Bodö/Glimt ellen. Nem tagadja, nagyszerű érzés ennyire fiatalon ilyen szintű meccseken pályára lépni, de éppen ezért igazolt egy éve a Sogndaltól Moldébe, hogy ekkora élményekben legyen része és így tudjon fejlődni.


A teljes sajtótájékoztató itt tekinthető meg:

Related video

Latest match
Paksi FC
2-1
1-0
Kisvárda Master Good
Paks, Paksi FC Stadion
2024-05-18 17:45
OTP Bank Liga, 33. forduló