Látható a fejlődés

2022-09-26 15:56:47
VLA

Lánycsapataink a legutóbbi meccseken tisztesnek mondható vereségeket szenvedtek.

A regionális bajnokságban szereplő lánycsapataink közül az U19-eseknek a betegségek miatt kiállási nehézségeik voltak, de tizenegy játékossal el tudtak utazni Kazincbarcikára, ahol a 77. percig 1–1-es döntetlenre álltak, ám utána az ellenfél ki tudta használni a fáradtságukat.

A teljesen új csapattal induló U14-esek két nagyobb vereség után ezúttal tisztesen helytálltak, Gödöllőn három gólt is szereztek, a meccs hajrája 5–3-as hazai vezetésről indult. Úgyhogy a vereségek ellenére nem kell borúsan látni a jövőt.


LÁNY REGIONÁLIS U19 ÉSZAKKELETI CSOPORT, 5. FORDULÓ

Kolorcity Kazincbarcika SC–Várda SE 3–1 (1–0)

VSE: Lovas L. – Vedres K., Farkas F., Gonda, Szabó L., Rácz B., Nyalka, Plesa T., Jávor Sz., Tóth L., Szabó K. Edző: Márta Tibor

Gól: Farkas F.

Márta Tibor: – Megbetegedések miatt csak az indulás előtt vált biztossá, hogy megleszünk tizenegyen. A sok hiányzó ellenére mezőnyben uraltuk a mérkőzést az utolsó negyedóráig., helyzeteink közül azonban csak egyet sikerült gólra váltani. Az utolsó tizenöt percben már nagyon látszott a fáradtság és egy egyéni villanás, valamint egy hátul eladott labda után a hazaiak örülhettek. Köszönöm azoknak, akik tudták vállalni a meccset. A betegeknek mielőbbi gyógyulást!


LÁNY REGIONÁLIS U14 HNP ÉSZAKKELET-CSOPORT, 1. FORDULÓ

Gödöllői SK–Várda SE 7–3 (2–1)

VSE: Szabó G. – Petró H., Kovács A., Kerepesi, Miczu, Kovács K., Bócsi, Kepics, Koós K. Csereként lépett pályára: Szabó L. Edző: Homokiné Bákonyi Mária

Gól: Kepics, Bócsi, Miczu

Homokiné Bákonyi Mária: – Teljesen új csapattal vágtunk neki a bajnokságnak, és az első két meccsen elszenvedett nagyobb különbségű vereségek után ezúttal már látható volt a fejlődés. Bízom benne, hogy meccsről meccsre így haladunk tovább, és akkor az eredményben is megmutatkozik majd a szorgalom, ami jellemzi a lányokat.


A borítófotón: Farkas Felícia szerezte a VSE U19-es csapatának egyenlítő gólját Kazincbarcikán


next match
Ferencvárosi TC
Kisvárda Master Good
Buapest, Groupama Aréna
2024-04-20 17:00
OTP Bank Liga, 29. forduló
day
hour
minute
second
still to go before the start
Latest match
Kisvárda Master Good
4-1
3-1
Újpest FC
Kisvárda, Várkerti Stadion
2024-04-13 14:30
OTP Bank Liga, 28. forduló