Lányszakágunk lezárta az őszi szezont

2021-11-22 12:04:15
VLA

A nyíregyháziak elleni meccsen egy félidőn át tartotta a lépést U14-es csapatunk.

Befejeződött lányszakágunk számára az őszi szezon, az utolsó meccset a VLA U14-es csapata játszotta. A Nyíregyháza Spartacus elleni mérkőzés nem sikerült túl jól, persze ez nézőpont kérdése, hiszen a jóval esélyesebb, listavezető csapat aratott magabiztos győzelmet úgy, hogy lányaink egy félidőn keresztül tartották a lépést a Szparival.

A Várda LA a kilenccsapatos mezőnyben öt győzelemmel és három döntetlennel, 42–15-ös gólkülönbséggel a negyedik helyen zárta a bajnokság első szakaszát.


LÁNY REGIONÁLIS U14 HNP ÉSZAKKELETI CSOPORT, 9. FORDULÓ

Várda LA–Nyíregyháza Spartacus 0–8 (0–1)

VLA: Miczu – Kerepesi, Bihari P., Márta R., Kőrösi K., Horváth L., Bihari Cs., Botta. Csereként léptek pályára: Szabó Zs., Kocsis F., Kovács A., Muskóczki, Bócsi. Edző: Homokiné Bákonyi Mária

Homokiné Bákonyi Mária: – Nagyon tanulságos mérkőzésen vagyunk túl, nagyon jó ellenféllel szemben. Az első félidőben fegyelmezetten, zártan védekeztünk, bátran játszottunk, hátulról építettük fel a játékunkat. A második játékrészben azonban a jó erőkből álló nyíregyháziak eredményesen kihasználták a testi adottságukból adódó lehetőségeket. Bátorítani tudom a lányokat, nagyobb önbizalommal, jobb eredményt sikerült volna elérniük! Gratulálok a csapat minden egyes tagjának ehhez a fél évhez jól teljesítettek, jár a dicséret nekik!


A borítófotón: A piros mezben pályára lépő csapatunk egy félidőn át tartotta a lépést a listavezetővel

Fotó: Bacsó András


Latest match
Paksi FC
2-1
1-0
Kisvárda Master Good
Paks, Paksi FC Stadion
2024-05-18 17:45
OTP Bank Liga, 33. forduló