Lakossági tájékoztató a Nyíregyháza elleni mérkőzéssel kapcsolatban

2018-04-27 07:01:24
Kisvárda FC

Figyelem!

Tájékoztatjuk a Tisztelt Lakosságot, hogy a 2018. április 29-én megrendezésre kerülő Kisvárda Master Good - Nyíregyháza Spartacus FC NB II-es bajnoki mérkőzés zavartalan biztosítása miatt, forgalomkorlátozás lesz a Vár utcában. Megkérjük a lakosságot, hogy a zavartalan közlekedés miatt autóikkal ne parkoljanak az érintett útszakaszon.

A várkerti sportpálya környéke jelenleg építési terület, illetve építési anyagokat tárolnak ott, ezért a vasárnapi Kisvárda–Nyíregyháza meccsre vonatkozóan a megszokott parkolóhelyek csak korlátozott számban foglalhatók el.

A mérkőzés idejére a Kisvárdai Rendőrkapitányság munkatársai a Sántha István utca felé terelik a forgalmat. Kérik a szurkolókat, hogy a torlódások elkerülése érdekében aki csak teheti, gyalogosan érkezzen a mérkőzésre.

A rendfenntartó hatósági szervek kérésének megfelelően, a vendégszurkolók a strand felőli kapu mögöttI lelátókon foglalhatnak helyet.

A vendégdrukkerek csak a Városmajor utca felől, a Kisvárdának szurkolók csak a Vár utca felől tudják megközelíteni a szektorokat.

Megértésüket és segítő együttműködésüket előre is köszönjük!Latest match
Paksi FC
2-1
1-0
Kisvárda Master Good
Paks, Paksi FC Stadion
2024-05-18 17:45
OTP Bank Liga, 33. forduló