„Küzdjetek az első osztályért!”

2020-06-20 09:51:56
Kisvárda FC

A Várkerti Vitézek meglepték a Kaposvárra induló csapatot – Bódog Tamás vezetőedző is értékelte a gesztust.

A szurkolók lesben álltak. Majd, amikor a játékosok a stadion épületéből elkezdtek szállingózni a Kaposvárra induló buszhoz lecsaptak, és – a csapat éltetésébe kezdtek. Hogy a futballisták már az indulás pillanatától kezdve érezzék, velük vannak, ők is mindent megtesznek a remélt vasárnapi győzelemért.

Felharsantak a jól ismert szurkolói dalok, a futballisták leszálltak a buszról és tapssal, pacsizással köszönték meg a gesztust. Amikor pedig visszaszálltak, mi más lehetett volna az útravaló a Várkerti Vitézek részéről, mint hogy „küzdjetek az első osztályért”.

„Nagyon jó érzés, hogy a szurkolók ilyen módon is kifejezték, a csapat mellett állnak, és bízom benne, akik elkísérnek bennünket Kaposvárra, azok bele is hajszolnak bennünket a győzelembe – nyilatkozta a busz és a szurkolók között állva Bódog Tamás vezetőedző. – Természetesen a játékosok e nélkül is tudják, hogy mi forog kockán, és mekkora is a tét, azzal is tisztában vagyunk, hogy nehéz dolgunk lesz, de remélem, megszerezzük a győzelmet.”

Ha a Kaposvár pozíciójára nézünk, akár kötelezőnek is nevezhető a győzelem, de mióta kiderült, hogy a somogyiak kiestek, mintha lekerült volna a teher a vállukról, és elkezdtek felszabadultan és eredményesebben futballozni. Ebben a bajnokságban egyáltalán létezik olyan, hogy kötelező győzelem?

„Kötelező győzelem nincs, de ha csapatunk benn akar maradni, akkor az utolsó helyezett ellen, még az otthonában is, győznünk kell” – mondta Bódog Tamás, mielőtt felszállt volna a buszra.

Related video

Latest match
Paksi FC
2-1
1-0
Kisvárda Master Good
Paks, Paksi FC Stadion
2024-05-18 17:45
OTP Bank Liga, 33. forduló