Kupasorsolás – élő egyenesben

2020-09-07 10:54:30
Kisvárda FC

A televízió nyilvánossága előtt derül ki, hogy melyik csapat otthonában játszunk a szeptember 19-20-i hétvégén.

Ahogy az elmúlt két évben, úgy a 2020-2021-es kiírásban is hétvégén rendezik az első kupafordulót az immár Mol Magyar Kupa nevet viselő sorozatban. A szeptember 19-20-i mérkőzéseknek a tétje a legjobb 64 közé jutás lesz. A főtábla automatikus szereplői az NB I-es, az NB II-es és NB III-as klubok (utóbbiak közül kivételt képeznek a tartalékcsapatok, tehát a Kisvárda Master Good II sincs ott a mezőnyben), hozzájuk csatlakoznak a megyei selejtezőből érkezők. Ebben a körben még nem kerülhetnek össze NB I-es és NB II-es csapatok, tehát a Kisvárda Master Good NB III-as vagy alacsonyabb osztályú rivális otthonába utazik majd.

A sorsolást szeptember 10-én csütörtökön, 19 órától tartják a Puskás Arénában. Az eseményt az M4 Sport élőben közvetíti. Ezen az ünnepélyes eseményen mutatkoznak be a Mol Magyar Kupa új arculati elemei is, amelyekkel a szurkolók az ország minden részén találkozni fognak. Újdonság lesz, hogy a mérkőzések előtt felcsendül az új Magyar Kupa-himnusz, az interneten pedig egy, csak a kupával foglalkozó honlapról értesülhetnek majd a legfrissebb hírekről, érdekességekről. Újdonság az is, hogy a kupa mostani kiírásában végig egymeccsesek lesznek a párharcok.

A szezon két legjobb csapata végül 2021 tavaszán méri össze erejét a Mol Magyar Kupáért az ország legnagyobb stadionjában, a Puskás Arénában, és a hagyományokhoz híven a kupagyőztes képviselheti hazánkat az Európa-ligában.


Latest match
Paksi FC
2-1
1-0
Kisvárda Master Good
Paks, Paksi FC Stadion
2024-05-18 17:45
OTP Bank Liga, 33. forduló