Különös találkozás

2020-01-10 20:52:43
Kisvárda FC

Magyar szurkoló is feltűnt csapatunk pénteki, egyiptomi mérkőzésén.

„Szia Andris! Pázsit Ricsi vagyok, ugye megismersz?”

Alapból nincs abban semmi különös, ha a kisvárdai, a székesfehérvári, a móri vagy a budapesti utcákon ráköszönnek csapatunk játékosára, Gosztonyi Andrásra. No, de az, hogy Egyiptomban, a kopár kősivatag „bejáratánál” lévő el-gounai edzőpályánál szólítsák őt le, az minimum meghökkentő.

A fiatalember, aki megjelent a Kisvárda Master Good pénteki edzőmeccsén „Goszi” egyik korábbi futballistatársának barátja, nem mellesleg világutazó és azok után, hogy a tavaly év végén másfél hónapot töltött Dél-Amerikában, a karácsonyi szünetet követően most Egyiptomban „csavarog”. Hurghadában járt, amikor az egyik otthoni internetes portálon olvasott arról, hogy éppen ott táborozik és meccset is játszik a Kisvárda, így hát megnézte a mérkőzést – majd a lefújás után leszólította Gosztonyi Andrást.

Pázsit Richárd egyébként Újpest nevelésű futballista, a liláknál fiatalon, 19 évesen profi szerződést is kapott. Onnan Jászapátiba került, amely csapatban 2006-2007-ben az NB II-ben játszva a Ferencváros ellen is pályára lépett. Szerepelt Mezőkövesden, majd alacsonyabb osztályú osztrák csapatokban szerepelt, miközben futsalozott is.


Latest match
Paksi FC
2-1
1-0
Kisvárda Master Good
Paks, Paksi FC Stadion
2024-05-18 17:45
OTP Bank Liga, 33. forduló