Közérdekű: így lehet bejutni a stadionba

2018-08-10 17:09:51
Kisvárda FC

Fontos információk a közlekedésről és a bejutásról a Ferencváros elleni mérkőzés előtt.

A legfontosabb tudnivaló: a hazai és semleges szurkolók a Vár utca, a vendégdrukkerek a strand felől közelíthetik meg a stadiont és juthatnak be oda. A ferencvárosiak a IV-es kapun keresztül léphetnek be a vendégszektorba.

A Vár utca felől érkező hazaiak Cini kocsmájánál jobbra fordulva, az újonnan kialakított parkolóban hagyhatják autóikat, illetve a fesztiváltéren is lehet parkolni. Onnan útbaigazító-táblák segítik a közlekedést. Gyalogosan az újonnan épített futsalcsarnok és a műfüves pálya közötti sétányon lehet haladni, a stadionhoz érve táblák segíti az A vagy B szektorok kiválasztását, aztán meg kell keresni a belépőjegyen is feltüntetett kapu számát, és azon keresztül lehet bejutni a szektorokba.

Valamennyi jegy elfogyott, érdemes időben érkezni, aki teheti, az ne autóval induljon útnak.

A VIP és skybox jegyekkel valamint sajtós akkreditációval és behajtási engedéllyel rendelkező autók a régi bejáraton keresztül érkezhetnek, a parkolókat 1-7-ig számoztuk, a biztonságiak segítik majd a bejutást, hogy melyik engedély melyik szektorba szól. Akik ezekbe a szektorokba gyalogosan érkeznek, ugyancsak az újonnan megnyitott sétányon keresztül közelíthetik meg a helyüket.


Latest match
Paksi FC
2-1
1-0
Kisvárda Master Good
Paks, Paksi FC Stadion
2024-05-18 17:45
OTP Bank Liga, 33. forduló