Közelít a kétszázadikhoz

2020-02-21 16:42:33
Kisvárda FC

Az anno első NB I-es meccsünket dirigáló játékvezető fújja a sípot szombaton.

Rendre leírjuk, amikor Bognár Tamás vezeti az aktuális mérkőzésünket, hogy ő volt az a játékvezető, aki a kisvárdai futballtörténet első NB I-es mérkőzését dirigálta – 2018. július 21-én, Felcsúton, a Mol Vidi ellen (0–4).

Meg azt is megállapíthatjuk, hogy a 41 éves sporttárs által vezetett meccseken eddig rendre vereséget szenvedtünk, igaz, csak háromszor találkoztunk vele: a jelzett Vidi elleni mérkőzésen kívül tavaly szeptemberben a Mezőkövesd kisvárdai vendégjátéka alkalmával (1–2) és decemberben az Újpest vendéglátása alkalmával az Illovszky-stadionban (0–1). A tendencia annyiban javult, hogy az első két meccsel ellentétben nem volt kiállított játékosunk (mint Felcsúton Vári Barnabás vagy a Kövesd ellen Sztavrosz Cukalasz). Tizenegyest egyszer ítélt ellenünk (a Vidi ellen Felipe kivédte), a három meccsen kisvárdai játékosnak hatszor, az ellenfeleknek ötször mutatta fel a sárga lapot.

A 200. NB I-es meccséhez közelítő (a szombati lesz a 198.) Bognár Tamás stábja így néz majd ki a Diósgyőr ellen: Albert István, Vígh-Tarsonyi Gergő (oldalvonali asszisztensek), Solymosi Péter, Lovas László (alapvonal), Medovarszki János (tartalékjátékvezető).


Latest match
Paksi FC
2-1
1-0
Kisvárda Master Good
Paks, Paksi FC Stadion
2024-05-18 17:45
OTP Bank Liga, 33. forduló