Köszöntések és kezdőrúgások

2019-08-05 10:30:07
Kisvárda FC

Kupát kaptak a szurkolók, érmet a korosztályos bajnokcsapat tagjai.

Mozgalmas és eseménydús volt a Kisvárda Master Good–Paksi FC NB I-es bajnoki (1–0) körítése – a kezdő sípszó előtt és a szünetben is volt mire figyelni.

Az első és a második félidőt is ünnepélyes kezdőrúgás előzte meg. Előbb a balatonfüredi Anna-bál szépe, a kisvárdai Purgel Réka indította útjára a labdát, majd szünet után egy másik bájos hölgy, Pankotai Anna, aki amellett, hogy ferencvárosi és Böde Dániel-rajongó, a szüleitől kapta névnapjára a lehetőséget.

A mérkőzés előtt köszöntöttük a Várkerti Vitézek szurkolói csoportját, amelynek tagjai az Eurofanz19 elnevezésű nagypályás futballtornán vettek részt az ukrajnai Lvivben. A klub ajándékát Leleszi Tibor kisvárdai polgármester és Révész Attila sportigazgató adta át a futballistává vált drukkereknek, akik aztán a meccs alatt sem spóroltak a hangjukkal.

A szünetben is volt mit ünnepelni, hiszen megkapták aranyérmeiket a Várda LA U14-es csapatának tagjai. Ők az első korosztályos kisvárdai csapat, amely saját jogán harcolta ki az élvonalba jutást, a másodosztályú bajnokság Északkeleti csoportjában és az osztályozókon mind a 33 mérkőzésüket megnyerve. Különdíjat kapott a 140 góllal, ezzel a magyar bajnoki rendszerben abszolút csúcstartó gólkirály Puporka Dávid, a tavasz legjobbjának választott Adu Adrián és az év legszebb gólját szerző Oleksandr Kosovshchuk. Az érmeket és a díjakat Leleszi Tibor és Neumann Gábor akadémiai igazgató adta át.


Következő mérkőzés
Mezőkövesd Zsóry FC
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd, Városi Stadion
2021-12-12 18:45
OTP Bank Liga, 16. forduló
nap
óra
perc
mp
van még hátra a kezdőrúgásig
Legutóbbi mérkőzés
Kisvárda Master Good
2-1
2-1
Mol Fehérvár FC
Kisvárda, Várkerti Stadion
2021-12-05 13:30
OTP Bank Liga, 15. forduló