Kompenzálni és javítani!

2024-05-10 17:14:03
Kisvárda FC

Bár a fiatalok fejlődése az első, tartalékcsapatunk a Tiszaújváros ellen is életben tartaná dobogós reményeit. BEHARANGOZÓ

Hasomló a helyzet, mint két hete: NB I-es csapatunk fellépése előtt NB III-as tartalékcsapatunk is hazai környezetben lép pályára: a vasárnapi matinén, 11 órától a Tiszaújváros lesz a vendég. Míg a mieink a legutóbbi három bajnokit elveszítették, addig a borsodiak ugyanebben az időszakban négy pontot gyűjtöttek, ráadásul tartalékcsapatunknak okoztak már kellemetlen perceket. Például az őszi mérkőzésen is, amikor 2–1-re nyertek ellenünk – jó lenne ezért is visszavágni, no meg pontot tenni az eredménytelen időszak végére.

„Egyik mérkőzés sem könnyű, nekünk meg főleg nem, elég, ha csak a legutóbbi meccseinket nézzük – nyilatkozta Gerliczki Máté, tartalékcsapatunk edzője, aki éppen Tiszaújvárosból érkezett Kisvárdára. – Felszabadult játékot várok a srácoktól, ennek megfelelően készültünk a héten, szeretnénk ugyanis kiélvezni a hátralevő három találkozót. Fizikálisan nagyon erős csapat a Tiszaújváros, ez problémát okoz nekünk, éppen ezért ezt másképpen kell majd kompenzálnunk. Számunkra egyfajta bónusz az, hogy még mindig a dobogóért küzdünk, hiszen a szezon előtt az volt az elsődleges szempont, hogy meghosszabbítsuk az NB III-as tagságunkat. A klub számára ugyanis az a legfontosabb, hogy a fiatalok olyan bajnokságban játsszanak, ahol fejlődhetnek, ehhez pedig a harmadosztály tökéletes lehetőséget biztosít.”

A mérkőzést a Várkerti Sporttelep Vár utca felőli pályáján rendezik, belépés a vár felül.


NB III ÉSZAKKELETI CSOPORT: 28. FORDULÓ

KISVÁRDA MASTER GOOD II (4.)–TERMÁLFÜRDŐ FC TISZAÚJVÁROS (6.)

Várkerti Sporttelep, vasárnap, 11.00

Vezeti: Török Mihály (Kovács Zoltán, Juhász Bálint)


A borítófotón: A két csapat őszi mérkőzése 2–1-es tiszaújvárosi sikert hozott

Fotó: Ombodi Tamás


next match
Vasas FC
Kisvárda Master Good
Budapest,Illovszky Rudolf Stadion
2024-07-28 19:00
MerkantilBank Liga, 1. forduló
day
hour
minute
second
still to go before the start
Latest match
Paksi FC
2-1
1-0
Kisvárda Master Good
Paks, Paksi FC Stadion
2024-05-18 17:45
OTP Bank Liga, 33. forduló