Komolyan? Az ötvenedik?

2020-11-24 12:25:23
Kisvárda FC

Görög középpályásunk a mérkőzéseinek száma alapján jubileumi mérföldkőhöz érkezett.

A Paks elleni volt az ötvenedik bajnoki mérkőzés, amelyen Sztavrosz Cukalasz kisvárdai színekben pályára lépett. A jubileumi fellépés alkalmából görög középpályásunknak külön is gratuláltunk, és személyre szóló ajándékkal leptük meg.

„Komolyan, már az ötvenedik bajnokim volt? – kérdezett vissza Sztavrosz Cukalasz, amikor felköszöntöttük. – Itt az ékes bizonyítéka, hogy mennyire rohan az idő. Lassan két éve, hogy Kisvárdára igazoltam, jól érzem itt magam, remélem, lesz még folytatás. Annak is örülök, hogy gólokat is sikerült szereznem, azokkal is tudtam segíteni a csapatot a minél jobb szereplés érdekében.”

Sztavrosz Cukalasz Lucas, Gosztonyi András, Roman Karaszjuk, Bohdan Melnik, Rados Protics és Sassá után a hetedik játékos, aki elérte ezt a mérföldkövet kisvárdai NB I-es játékosként, és az első olyan, aki nem a kezdetektől, tehát nem 2018 őszétől, hanem 2019 telétől tagja az élvonalban szereplő csapatunknak. Ötven meccséből 44-szer volt a kezdőcsapat tagja, 25 találkozót játszott végig, 18-szor volt le-, hat alkalommal pedig becserélve, illetve egyszer kiállítva. Nyolc góljával Gheorghe Grozav (12) és Horváth Zoltán (9) mögött harmadik a klub örök NB I-es góllövőlistáján, Sassá mellett ő a másik olyan játékosunk, aki mind a három NB I-es évünkben legalább egyszer a kapuba talált. Közelít a 4000 játékperces határhoz, eddig bajnoki meccsen 3912 percet játszott.

Sztavrosz Cukalasznak gratulálunk a jeles mérföldkő eléréséhez, további sok sikert kívánunk neki kisvárdai pályafutásához!


Latest match
Paksi FC
2-1
1-0
Kisvárda Master Good
Paks, Paksi FC Stadion
2024-05-18 17:45
OTP Bank Liga, 33. forduló